FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova în Liga a III-a! Ce fac suporterii?

Univeristatea Craiova
Univeristatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 10:22

Universitatea Craiova va fi nevoită să joace în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc, în ciuda protestelor vehemente venite din partea conducerii clubului. Ce vor face suporterii?

Atitudinea pe care Mititelu a avut-o faţă de echipă şi plecările jucătorilor importanţi din primul "11" i-au dezamăgit pe fanii înfocaţi ai Craiovei. În ciuda unor declaraţiilor care dădea Universitatea drept pretendentă la titlu în urmă cu cîteva sezoane, echipa patronată de Adrian Mititelu nu s-a dovedit capabilă de asemenea performanţe, ba mai mult a pierdut lupta pentru a rămîne în prima divizie. Hotărîrea Comisiei de Licenţiere a FRF a întregit un sezon negru pentru Ştiinţa.

În condiţiile în care performanţele aduc fani, vor mai fi tribunele pline pe Ion Oblemenco?

54 de ani au trecut de la ultima participare a Craiovei în eşalonul al treilea. La finalul ediţiei '57 - '58, Craiova a promovat în Liga a 2-a
153.000 de suporteri au văzut meciurile Ştiinţei pe stadion în sezonul trecut. Doar Poli Timişoara a stat mai bine

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
craiova_stiinta
craiova_stiinta  •  23 Iunie 2011, 11:22

are craiova suporteri?........cati au iesut in strada pt echipa?..........utati suporteri care iubesc o echipa cei de la poli au iesit cu miile, asa zisi suporteri ai craiovei nu le pasa ca echipa moare. trebuie sa caute sprijin la autoritati sau la alti oameni ca sa ia echipa de la mititelu.

asamoah
asamoah  •  23 Iunie 2011, 04:07

o sa fie singura echipa din liga a 3 a cu peste 30 de mii de fani la meciuri !

aplauze
aplauze  •  22 Iunie 2011, 14:43

Auzi ce sa faca suporteri .... Se apuca de muncile campului ca si asa sunt niste agricultori prosti ..... Si nici asa nu e bine ca o sa fie concurenta doar o sa joace craiova de la ora 11 :)) De kkt sunteti de kkt Acum e buna aia cu : Serie C craiova serie C :))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează