FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit pagubele provocate de COVID-19: ce sumă uriașă au pierdut oltenii

Suporterii Craiovei aduceau în club sume importante din bilete
Suporterii Craiovei aduceau în club sume importante din bilete

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 08:04

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a anunțat sâmbătă seara care sunt pagubele financiare produse la club de pandemia de coronavirus. 

Lipsa încasărilor din bilete e resimțită cel mai acut în Oltenia. Alb-albaștrii strângeau un număr considerabil de fani la fiecare meci disputat pe teren propriu, un tip de venituri care a dispărut în ultimele două luni. 

„Trebuie să vorbim despre pierderile clubului de fotbal, nu ale acționarilor. Noi am pierdut undeva la puțin peste 1,2 milioane de euro. Dacă se va relua la 13-15 iunie, sperăm să nu pierdem mai mult de 2 milioane de euro.

Trebuie să fim prudenți, extrem de atenți, să luăm decizii foarte rapide. La orice mișcare de pe piață trebuie să luăm decizii și să fim atenți la clubul de fotbal.Noi la public avem cele mai mari probleme. Una e să joci cu 30.000 de suporteri, alta e să joci cu 120 de oficiali”, a afirmat Mihai Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Mihai Rotaru vrea s-o ducă pe CS Universitatea în străinătate

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a dezvăluit că formația din Bănie încearcă în această perioadă să găsească o metodă prin care să părăsească România, cu scopul de a se pregăti pentru reluarea campionatului.

Rotaru a spus că a fost refuzat deja de țări precum Germania, Uzbekistan sau Kazakhstan și așteaptă în continuare un răspuns din partea Cehiei și Austriei.

Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Craiova vrea să plece din țară! Mihai Rotaru surprinde: „Am făcut tot posibilul în acest sens”

Acord inedit la Craiova » De ce nu le-au fost salariile micșorate oltenilor: „Au avut două propuneri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gabryel28
gabryel28  •  03 Mai 2020, 10:23

Bai penalule i ati clona si dute la mogosoaia acolo unde ai infintato in 2013

116567406690156
Dan Alexandru Cosma  •  03 Mai 2020, 09:28

Și atunci ce ți-ai zis? Hai sa cer bani de la Stat prin programul IMM. Sa acopere suma pierdută, ca doar pentru asta sunt banii europeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează