FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // OPINIE GSP » Cristiano Bergodi, soluția disperată: „Despre Rotaru se vorbește că e Gigi la pătrat, Bergodi nu acceptă să-i sufli în ciorbă”

Cristiano Bergodi FOTO: facebook.com/UCVOficial
Cristiano Bergodi FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 17:42

Pus în dificultate după ce omul său de încredere, Corneliu Papură, l-a lăsat baltă, refuzat apoi de Contra și de Edi Iordănescu, Mihai Rotaru s-a mulțumit într-un final cu Cristiano Bergodi. 

Un antrenor școlit la Coverciano, cerebral și apreciat în Liga 1. Dar nu chiar ce și-ar fi dorit finanțatorul Craiovei la echipă. Sau suporterii! O soluție, într-adevăr, dar una disperată.

Ca și Pițurcă, plecat în decembrie, în urma unui dezacord "la transferuri" cu omul de afaceri bucureștean, Bergodi nu acceptă să-i sufli în ciorbă. Lui Gigi Becali, la Steaua, i-a interzis să intre în vestiar, ceea ce a dus la ruperea contractului.

Iar despre Rotaru se vorbește că e Gigi la pătrat. Că îi place să controleze totul în club. Vrea să aibă un cuvânt de spus, ultimul cuvânt!, asupra titularilor și la achiziții de jucători.

Și încă ceva. Nu demult, directorul de imagine Gică Craioveanu avertiza că "la noi nu merge ca la CFR, în stil Dan Petrescu. Suporterii noștri vor și spectacol". Cu Bergodi?

Italianul nu e un antrenor defensiv. Dar nici unul care să cultive fotbalul acela ofensiv, a la Guardiola, la care visează oltenii.

OFICIAL Cristiano Bergodi e noul antrenor al Craiovei! Ce salariu va avea italianul + cine a insistat pentru el pe lângă Rotaru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lake1001
lake1001  •  09 Mai 2020, 05:04

Gata , au început strîmbele ? Vă e frică de Craiova? Staţi liniştiţi, Bălaşa încă nu a fost achitat. De la anul începe numărătoarea.

fabius_2014
fabius_2014  •  08 Mai 2020, 20:00

Cred ca nimeni nu accepta sa-i sufle altcineva in ciorba. Nu este igienic. A te amesteca in lucrurile altuia nu inseamna a-i sufla in ciorba, nici macar la figurat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează