FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova poate pierde la "masa verde" cu Steaua: Mititelu nu a plătit datoria către Caracal

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 19:16

UPDATE // "Da, m-a contactat domnul Jean Niţulescu. Mi-a transmis că de la Ligă a fost sfătuit să vorbească cu mine, mi-a spus că a considerat că doar cu mine se poate discuta de la Universitatea, însă asta nu-i problema mea. Din cîte ştiu, s-a efectuat plata către FC Caracal, dar se pare că ar fi nişte probleme cu contul. Contabilul clubului mi-a spus că nu este nici o problemă ca mîine să se efctueze plata în contul în care vor dînşii. Dar nu mă întrebaţi pe mine, sînt chestiuni care mă depăşesc, întrebaţi-l pe contabilul societaţii. Eu nu mă ocup de astfel de probleme", a precizat azi juristul Universităţii, Dan Idita.

Deşi finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, se laudă că a achitat toate datoriile clubului şi formaţia sa nu mai riscă neprogramarea în prima etapă a sezonului de primăvară, lucrurile stau cu totul altfel. Preşedintele echipei FC Caracal, Jean Niţulescu, a declarat că oficialii juveţilor nu au achitat nici măcar un procent din datoria de 50.000 de euro.

Se pare că Adrian Mititelu a trimis banii într-un cont care nu mai este valabil, deşi conducătorii echipei din Caracal i-au transmis contul corect. "Au plătit într-un cont care n-are nicio treabă cu FC Caracal. Noi le-am dat contul de BCR, dar ei spun că au trimis banii la BTRL Dolj. Acest cont nu mai este valabil din 2005. Am verificat deja şi nu a ajuns nici un ban, nici la BTRL Dolj, nici la BTRL Caracal", a explicat Jean Niţulescu.

"Meciul Craiovei cu Steaua este duminică aşa că au timp pînă mîine să plătească, altfel partda nu se mai joacă! Comisia pentru statutul jucătorului a stabilit termenul de plată, nu noi, iar decizia e definitivă şi executorie", a mai spus preşedintele echipei din Caracal.

Meciul Universitatea Craiova - Steaua ar trebui să se dispute duminică, de la ora 20:30. Partida va fi transmisă de DigiSport. Meciul va fi liveTEXT pe gsp.ro. În tur, Steaua s-a impus cu 2-1, după ce Craiova a deschis scorul. Meciul a fost unul extrem de tensionat, oficialii juveţilor acuzînd dur arbitrajul lui Marius Avram.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
zeusdinolimp
zeusdinolimp  •  23 Februarie 2011, 13:20

Stati bre chill...meciul se va disputa.Referitor la bani,Mititelu a jucat "la doua capete" dar nu i-a iesit ca n-are bulanul lui Piti...hehehehe

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  23 Februarie 2011, 09:31

cand aud caprele de puncte la masa verde parca aud de sanatate

venus_florin
venus_florin  •  23 Februarie 2011, 00:57

50.000 €? Pai la cati fani are Stiinta sa puna cate 1 € fiecare si sa plateasca datoria,apropo, aurelvasileoaie si peluzasud97 sa dea cate 10.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează