FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova riscă să piardă licenţa pentru liga a 2-a pentru că n-are contract cu nici un stadion

Noul antrenor al Craiovei, Dorel Stoica, nu ştie dacă va pregăti echipa pentru liga secundă sau pentru liga a 3-a
Noul antrenor al Craiovei, Dorel Stoica, nu ştie dacă va pregăti echipa pentru liga secundă sau pentru liga a 3-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 12:48

Universitatea Craiova a obţinut, cu mari greutăţi, licenţa pentru Liga a 2-a. Dar cum la Craiova nimic nu poate fi sigur, clubul riscă retragerea licenţei pentru nerespectarea regulamentului de licenţiere, potrivit cotidianului Gazeta de Sud.

O regulă clară pentru a primi licenţa prevede ca un club să aibă un stadion în proprietate sau închiriere, pe care să-şi dispute meciurile de pe teren propriu. Clubul Universitatea Craiova nu are un contract de închiriere pentru stadionul "Ion Oblemenco", ba chiar primăria are o acţiune în instanţă pentru evacuarea clubului.

Directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat cotudianului Gazeta de Sud că Universitatea Craiova a depus un contract de închiriere pentru stadionul din Drobeta Turnu-Severin, care expiră pe 30 iunie 2012.

Problema este că acest contract nu este confirmat şi de autorităţile locale din Turnu-Severin: "Nu avem un asemenea contract, iar vechiul contract, valabil până în 2012, a fost reziliat prin hotărâre a consiliului local“, a spus viceprimarul Mircea Grosu.

Ca o concluzie, contractul luat în calcul de Comisia de Apel a FRF nu este valabil, iar licenţa „U“ Craiova poate fi retrasă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
viorescu
viorescu  •  06 Iulie 2011, 15:28

Duru, Gazeta de Sud, primaria Craiova, incep sa se lege lucrurile. Unde nu-i politica, nimic nu e. Sila maxima! Numai succesuri si sa traiti foarte bine de-acu'!

m0f0
m0f0  •  06 Iulie 2011, 15:27

@viorelgh...i-a gonit ca ii faceau concurenta circului instaurat de el la Craiova de ani de zile

blablablabla
blablablabla  •  06 Iulie 2011, 14:34

Asta este cel mai nasol la Craiova - l-au injurat pe Netoiu, pe Dinamo, guvernu', au inventat inamici fara sa observe nicio clipa ca problemele erau doar la ei... :o(

Vezi toate comentariile (5)
Comentează