FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO. Craiova s-a reunit fără 3 jucători importanți » Care este explicația

Craiova s-a reunit astăzi, însă antrenorul Corneliu Papură (47 de ani) nu a avut tot lotul la dispoziție @Instagram universitateacraiovaofficial
Craiova s-a reunit astăzi, însă antrenorul Corneliu Papură (47 de ani) nu a avut tot lotul la dispoziție @Instagram universitateacraiovaofficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 21:29 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 21:47

Craiova s-a reunit astăzi. Antrenorul Corneliu Papură (47 de ani) nu a avut tot lotul la dispoziție.

Gazeta de Sud scrie că oltenii nu s-au putut baza la primul antrenament din 2021 pe portarul Mirko Pigliacelli, fundașul Stephane Acka și mijlocașul Reagy Ofosu. Cei 3 au lipsit motivat, notează sursa citată.

Craiova, decepția meciurilor tari

Craiova are cele mai slabe rezultate cu echipele din prima parte a clasamentului. Într-o ierarhie virtuală, oltenii ocupă ultima poziție, sub Clinceni, Sepsi și Chindia!

ECHIPĂPUNCTAJ
1. FCSB10
2. CFR Cluj9
3. Clinceni7
4. Sepsi 5
5. Chindia5
6. Craiova4

VIDEO. Poveste genială din cantonamentul Craiovei: „Antrenorul îi punea pe jucători să fugă pe mese, fără să atingă furculițele!”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Dan Nistor s-a prăbușit la Craiova » Prăpastia dintre perioada Dinamo și descălecatul în Oltenia

A picat revelionul juveților din Antalya » Craiova, forțată să își schimbe planul inițial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ctbilu
ctbilu  •  05 Ianuarie 2021, 11:01
Postat de gazistu pe 03 Ianuarie 2021, 01:20

nu-i problema ca ei termina tot pe locul lor favorit, 3rei

Ma, voi de cand ati eliminat echipa a doua a lui Mainz ati prins limba... Cati sunteti ? 50 ?

ctbilu
ctbilu  •  05 Ianuarie 2021, 11:00

Ma, voi de cand ati eliminat echipa a doua a lui Mainz ati prins limba... Cati sunteti ? 50 ?

10204863120153432
Claud Amarad  •  03 Ianuarie 2021, 11:57

1.,,doctorul,, mister Ladislau Boloni este curtat de craioveni,caci se pare ca i s-a acrit de strainatate. 2.Fotbalistii craioveni nu au de ce sa se planga ca n-au ajuns in Bizant,ca daca ne amintim cum se faceau pregatirile din timpul iernii pe timpul comunistilor prin nametii muntilor si cu sacul de nisip in ranita si fugeau pe terenul de fotbal ca accelaratul,de ce sa mai arda banii clubului de pomana la turcaleti,ca sa-si dea duhul dupa 45 de minute!? 3.Etalonul de valoare al FCSB-istilor este confruntarea avuta de curand cu CFR-istii clujeni.Iar cand domnul Becali incepe sa laude pe X si Y,se stie ca face reclama sa-i scoata la vanzare in targul milioanelor si ca nu le da talentul peste albia recunoscuta international si nici macar local,reclama facand-o mai mult ca sa-si potoleasca bividii ca sa nu-si rupa hamurile! 4.Jucatorii care au mai ramas in batatura dinamovista,tot spera sa-si ia traista cu bani,dar cum spaniolii n-au avut bani luna de luna, de unde sa le dea ditamai cocolosul in Ianuarie 2021! Jocul cu preluarea ibericilor andaluzi a clubului Dinamo,probabil ca a fost acela de-al pune gaj la vre-o banca si sa se pricopseasca cu vre-o tona de cascaval verde si adio banca, ia-ti clubul si spala-te cu el pe cap,ca unde-i nu-i cap,vai de picioare! 5.Daca UTA si F.C.Arges nu baga echipele sub lupa chirurgiei la urgenta,se vor duce de unde au venit si adio dragoste de suporteri! Incolo,sa fim cu ochii pe jucatorii autohtoni,caci acestia ne pot arata valoarea in

Vezi toate comentariile (8)
Comentează