FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME CU LICENŢA!

Craiova şi Timişoara pot rămîne în liga a doua!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 13:48

Problemele financiare din fotbalului românesc ar putea ajuta Craiova şi Timişoara ca în sezonul viitor să facă parte din echipele din liga a doua

 

Deşi au fost anunţate că vor fi retrogradate în al treilea eşalon, Craiova şi Timişoara pot beneficia de faptul că mai multe echipe care sînt în liga a doua au probleme mari financiare. "Pot să anticipez că multe echipe au probleme, dar vom da un comunicat în ultima zi a acestei luni. Între 1 şi 4 iulie, cluburile fără licenţă pot trimite cereri, iar Comitetul Executiv le va analiza. Poli Timişoara şi Universitatea Craiova sunt în Liga a II-a în momentul de faţă, dar dacă procesul nu contează, au asigurat locul în această divizie. Practic, va conta doar rezultatul de pe teren", a spus Viorel Duru pentru Puterea.

Ieri, Comitetul de Urgenţă al FRF a anunţat echipele care fac parte din prima ligă în sezonul viitor. Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa nu se află printre acestea, ele urmînd să primească o decizie definitivă din partea TAS.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
anotak
anotak  •  23 Iunie 2011, 15:34

doresc sa va pun o intrebare: sportul, din cate stiu nu a realizat baremul pt liga 1, deci are puncte de penalizare, ramanand in primul esalon cu cate puncte de penalizare va incepe campionatul? poate ma insel, dar daca nu atunci cineva ar trebuii sa lamureasca acest aspect.

nevvagor
nevvagor  •  23 Iunie 2011, 15:12

bine ca au lasat in liga 1 pe sportul care nu a fost in stare nici sa-si faca baremul de 25 de puncte... traiasca frf-ul si mircea sandu

reality
reality  •  23 Iunie 2011, 15:05

toate acestea sunt doar comentarii pe aceiasi tema pentru a putea vinde niste ziare, pana vine TAS orice alt comentariu este de prisos, iar daca vine decizie favorabila pentru Poli si Gloria ar trebui ca cei care au gresit sa plateasca daune materiale celor doua echipe. Pana atunci nu pot decat sa observ ca doua echipe care aveau baza materiala, baza de selectie pentru tineret si un numar mare de fani sunt retrogradate iar in locul lor sunt promovate echipe care au terenuri de joc pe care paste vaca si sunt scaieti de 1 m inaltime, iar fani au cateva zeci din 2 sate ametite. Daca asta e nivelul FRF e clar de ce fotbalul nu se mai vinde in Romania iar nationala are nivelul pe care il are.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează