FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Sorin Cârțu confirmă interesul pentru Dan Nistor: „Victor Pițurcă îl vrea!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 18:49

Craiova e aproape să îl transfere pe Dan Nistor de la Dinamo. 

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele oltenilor, confirmă interesul pentru mijlocașul de 31 de ani.

Nistor, căpitanul lui Dinamo, ar urma să semneze luni, 6 ianuarie, cu rivala din Bănie. Dacă oficialii din Ștefan cel Mare au negat în mai multe rânduri orice discuție privind plecarea liderului de la mijlocul terenul, Sorin Cârțu a dat cărțile pe față.

„Îl vrem. Este un interes pentru el, dar nu putem vorbi despre un transfer. Știți cum se spune, un transfer nu este făcut până când jucătorul nu semnează. Victor Piţurcă îl dorește, dar ce club nu l-ar vrea pe Dan Nistor?!”, a declarat Cârțu conform Fanatik

1.100.000 de euroeste cota lui Dan Nistor, conform transfermarkt.de

Craiova ar fi a opta formație din România pentru care evoluează Dan Nistor, după CS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj și Dinamo. 

Vezi și: 

PCH, reacție dură după zvonul plecării lui Dan Nistor la Craiova: „Plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
108779877311497
George Ionescu  •  03 Ianuarie 2020, 20:54

...Piti este un antrenor expirat...la fel ca si Nistor ca fotbalist ...nu s buni de nimik ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează