FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA URZICENI

Craiova trăieşte! Oltenii sînt la doar trei puncte de Bistriţa după 3-0 cu Urziceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 16:17

Echipele:

Craiova a reuşit un succes important contra Unirii Urziceni şi aşteaptă ca Steaua să se impună în faţa Gloriei diseară pentru a se apropia la trei puncte de ardeleni

Pe olteni pare să nu îi dărîme nimic. La şase puncte în spatele primului loc care oferă rămînerea în Liga 1, juveţii erau anunţaţi în această dimineaţă că nu mai au antrenor. Revenirea la echipă a fraţilor Costea a dinamitat vestiarul, singurul care a avut de suferit fiind Reghecampf, trecut şi el pe lista suspendaţilor de Mititelu.

Cu Ţicleanu revenit pe bancă, oltenii au început partida contra unei echipe care îşi joacă ultimele partide în fotbalul profesionist. Fără rebeli în primul 11, oltenii s-au instalat repede în jumătatea ialomiţeană. Subotici şi Stoianof au fost primii care au dat semnalul că Universitatea luptă pînă la capăt. Stoianof obţine penalty la un fault al lui Nicu, iar Subotici a deschide scorul (32).

Craiova a forţat, iar Gîngioveanu a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Dorel Stoica (43). 2-0! Replica din partea tinerilor de la Urziceni s-a lăsat din nou aşteptată, tot oltenii fiind cei care au punctat pe tabelă. Dorel Stoica nu s-a uitat degeaba la cele trei El Clasico şi a pasat pe culoar pentru Firţulescu, care l-a învins uşor pe Curcă (50). Craiova încă speră că se poate salva, iar Unirea e KO demult.
CRAIOVA: Lung Jr - Dănănae, Gugu, Zoro, Buşu - Firţulescu, Stoica, J. Nicolae, Gîngioveanu - Stoianof, Subotici
Rezerve: Hotoboc, Fl. Costea, M. Costea, Dina, Wendel, Surugiu, M. Roman
Antrenor: Aurel Ţicleanu

URZICENI: Curcă - Buşcă, Mera, E. Nicu, V. Lupu - Scărlătescu, Apostol, Muzac, Pătraş - Tobă, Mihalcea
Rezerve: Cernea, Toşca, M. Ioniţă, G. Marcu, Ţene, Blay
Antrenor: Marian Pană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
vdtot
vdtot  •  01 Mai 2011, 16:45

de doi bani speranta! atat!

johnnyb
johnnyb  •  01 Mai 2011, 16:08

"Craiova traieste"... Daca te uiti la meciurile care mai sunt de disputat si te pricepi cat de cat la fotbal si intelegi unele lucruri nu ai cum sa spui ca mai are Craiova sanse sa scape de retrogradare! Pe langa faptul ca Bistrita e clar mai buna decat Craiova si Mititelu a fost declarata persona non-grata in cercurile ligii 1, cum puteti crede ca Mediasul si Clujul vor retrograda Bistrita??? Trebuie sa rupt sa crezi asa ceva! Si-apoi nu m-as mira deloc daca Bistrita scoate macar un punct pe Ghencea. Succes Craiova in B si sper sa faceti curatenie la club si sa reveniti in liga 1 cu o alta fata!

agresatcuidunic
agresatcuidunic  •  01 Mai 2011, 16:07
Postat de hagi_1 pe 01 Mai 2011, 16:06

Sper sa ia bataie Higgins, asa norocos n-am mai vazut !!! Forzzza Trump !!!

Gooooooo Higgginsss!!! Cel mai bun din istorie!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează