FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-1

Crede că Piţi i-a stricat » Reghe a dat vina pe experienţa de la ”naţională” pentru prestaţia mai slabă de la Galaţi

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 22:34

Popa, Chipciu şi Tănase au făcut unul dintre cele mai proaste partide de cînd joacă împreună la Steaua, alt internaţional, macedoneanul Georgievski, a fost dezastruos la Galaţi, unde s-a plasat prost, a respins greşit şi l-a pierdut pe Sîrghi la golul de 1-1.

Reghecampf crede că numărul mare de fotbalişti participanţi la meciurile interţări din ultimele două săptămîni a determinat regresul pe care Steaua l-a arătat împotriva Oţelului.

Mai ales din partea jucătorilor români: "N-a fost simplu să revină după eşecul cu 0-4 din Olanda. În plus, au existat două săptămîni în care aceşti fotbalişti au fost scoşi din programul de pregătire pe care îl urmează la Steaua în mod obişnuit şi s-a simţit acest lucru". Georgievski, Popa şi Tănase au fost cei mai slabi la Galaţi.


11 internaţionali a avut Steaua, absenţi de la antrenamentele lui Reghe din cauza convocărilor: 9 la "naţionala" lui Piţurcă, Iancu la "tineretul" României şi Georgievski la Macedonia

"Jucătorii vin bulversaţi de la «naţională», fiindcă ei la Steaua au altă pregătire şi altă filosofie de joc. D-aia nici n-am mai jucat la fel de bine la Galaţi"
Gigi Becali, patron Steaua


A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
duta_dd
duta_dd  •  03 Aprilie 2013, 19:08

behehehehe behehehehe behahahahahaha hahahahahaaaaa!

alpin
alpin  •  03 Aprilie 2013, 08:16

Prezenta la lot le-a intrerupt cura de eritropoetina! Se stie ca, daca intrerupi "tratamentul" se lasa cu efecte secundare nedorite.

alpha.dog
alpha.dog  •  03 Aprilie 2013, 06:44

asta-i valoarea lor,lasati abureala de doi bani

Vezi toate comentariile (5)
Comentează