FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Credinciosul Curelea » Transfer în Ghencea, via muntele Athos

Curelea ar putea ajunge în Ghencea în această vară
Curelea ar putea ajunge în Ghencea în această vară

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 22:42

Atacantul Sportului ar prinde bine la Steaua: marchează goluri, atacă poarta, e băiat cuminte şi e om cu frică de Dumnezeu, vizitînd, ca şi Gigi Becali, muntele Athos.


Costin Curelea e pe gustul lui Gigi Becali! Atacantul de 27 de ani e băiat cuminte, se concentrează pe fotbal, nu vrea prea mulţi bani şi e om cu frică de Dumnezeu. Mai mult, încă fotbalistul "studenţilor" a fost în pelerinaj la muntele Athos, precum patronul din Ghencea. "Sînt un om credincios, de aceea cred că m-aş înţelege bine cu domnul Becali. Cred în Dumnezeu, tot ceea ce am îi datorez Lui, încerc să fac lucruri bune în viaţă! Am fost la muntele Athos, cînd am fost în vacanţă în Grecia, e un loc deosebit, mi-au plăcut mult mănăstirile", a declarat ieri Curelea într-un interviu acordat Antenei 1.

În Gazeta de duminică, fotbalistul, dorit la un moment dat şi de Dinamo, a oferit un interviu amplu în care afirma că ar vrea la Steaua şi că este onorat că Gică Hagi l-a recomandat pentru roş-albaştri. "Mi-aş dori ca Steaua să mă propulseze spre a-mi îndeplini visul: echipa naţională", a mai zis Curelea. Transferul său în Ghencea depinde de decizia Comitetului Executiv al FRF, care va decide dacă Sportul rămîne sau nu în Liga 1. Şi mai depinde de disponibilitatea lui Becali de a plăti cel puţin un milion de euro pentru el.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mateiserban
mateiserban  •  14 Iunie 2011, 23:58

dar tu esti si de steaua si de echipa nationala........

1uckynumb3r
1uckynumb3r  •  13 Iunie 2011, 10:31

Daca nu te-ai dus si la Vatican tot degeaba ... :P

brod
brod  •  13 Iunie 2011, 09:14

dar ce... altarul de la muntele athos are 7,30 x 2,44 m?! sau varful-de-atac-al-lui-dumnezeu nu mai poate singur si are nevoie de un secund?doamna becali ce zice, daca nu sunt indiscret?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează