FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Cristea s-a cerut la satelit

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2007 00:00

In perioada de pregatire, Andrei Cristea parea o certitudine in atacul timisorenilor alaturi de Ionel Ganea. Atacantul nu a reusit sa prinda decit o singura partida ca titular in actuala editie a Ligii I, in rusinea de la Urziceni (1-4). Lasat pe banca de cinci ori si de trei ori neinclus in lot, Cristea a decis sa-i ceara patronului Marian Iancu sa-l treaca din iarna pe lista jucatorilor care pot evolua si la “satelit”. “Am venit la Timisoara cu gindul de a juca cit mai mult si mai bine. Anul asta nu s-a intimplat sa fie asa. Am avut o discutie cu domnul Iancu, m-a chemat la dinsul, am vorbit deschis, i-am spus ca vreau mult sa joc. Daca nu joci la 23 de ani, atunci cind? Am spus ca vreau sa merg si la Poli II, decit sa stau pe banca, mai bine joc acolo si consider ca mi-am facut antrenamentul. Vreau doar sa joc, indiferent de nivel, sa am meciuri in picioare”, a spus Cristea. Atacantul nu se poate resemna cu statutul de rezerva: “Nu am avut nici un conflict cu antrenorul, cum s-a zvonit. E decizia dinsului, daca se bazeaza pe serviciile mele. Ma doare ca nu joc, dar incerc sa-mi vad de treaba, incerc sa ma pregatesc cit mai bine si vom vedea ce va fi. Ceea ce este important este ca merge echipa. Astept sa-mi vina rindul”.

Revansa ratata
Cristea a facut o avanpremiera a derby-ului cu Steaua. “Chiar daca trec printr-un moment dificil, nu va fi usor. Toata lumea stie ce inseamna Lacatus pentru Steaua, cred ca schimbarea le va prinde bine, va fi un soc pentru echipa. Dar sper ca vom cistiga contra lor”, a spus atacantul. Cristea nu a prins nici un meci contra fostei sale echipe: “Partida cu Steaua e una pe care o astept de mult timp, nu am avut ocazia sa joc contra lor.Dar pina atunci e meciul cu Craiova, pe care trebuie sa-l cistigam”.

Radoi racit
Dusan Uhrin are mari probleme inainte de meciul cu Craiova de miercuri. El nu are fundasi disponibili, pentru ca Ratiu e accidentat, iar Cinu e suspendat. In plus, Sorin Radoi (foto) acuza o raceala puternica: “Sint
racit, acum este mai bine, dar zilele trecute mi-a fost tare rau. Mi-a facut rau drumul de la Timisoara
”. Radoi a inceput fotbalul la Craiova, dar a jucat numai la Extensiv: “Eu am jucat la Extensiv, dar am multi prieteni la Universitatea. Nu era deloc rivalitate intre echipe, cum este in alte orase”. ( Adrian Bucur)

Program normal
Alb-violetii au avut ieri un program normal. Dimineata, s-au antrenat la unul din terenurile care se afla in complexul Mogosoaia, iar dupa masa o parte dintre ei au mers in Bucuresti la cumparaturi. “Incercam sa ne recuperam cit mai repede pentru ca au fost niste zile dificile”, a spus Karamian. (Adrian Bucur)

Prima
Jucatorii lui Poli vor incasa dupa egalul de la Dinamo suma de 4.000 de dolari, conform Regulamentului de Ordine Interioara. Albviolet ii pot incasa 5.000 de dolari daca inving miine Universitatea Craiova si 8.000 de dolari daca vor bate Steaua pe teren propriu, duminica, de la ora 20:30. (Adrian Bucur)

Proba din Banie
Mijlocasul lui Poli, Artiom Karamian (foto), crede ca partida cu Craiova e mai dificila decit remiza din stefan cel Mare, fiind proba suprema inainte de confruntarea cu Steaua. “Va fi foarte greu pentru ca nu vor juca Alexa si Cinu, dar sa speram ca inlocuitorii lor vor da totul. In weekend jucam cu o echipa mare si avem nevoie de incredere dupa meciul cu Craiova. Va fi mai greu decit cu Dinamo, dar cred ca va iesi bine”, a spus armeanul. (Adrian Bucur)

Vizita surpriza
Jucatorii vor avea astazi parte de o vizita. Patronul Marian Iancu s-a decis sa isi incurajeze fotbalistii inainte de confruntarea cu Craiova, profitind si de faptul ca lotul se afla in cantonament la doar citiva kilometri de Bucuresti. Marian Iancu s-a aratat multumit de rezultatul obtinut in stefan cel Mare. (Adrian Bucur)

Biletele cu Steaua, la vinzare
Clubul timisorean scoate de astazi la vinzare biletele pentru meciul de duminica, dintre Poli si Steaua. Spre deosebire de partidele precedente, tichtele vor fi comercializate doar la caseriile de la stadionul “Dan Paltinisanu”. Preturile biletelor sint de 12 lei la peluza, 16 lei la tribuna I si II si 20 de lei la tribuna 0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează