FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-0

Cristi Balaj: ""Aveam ruleta la mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Arbitrul derby-ului Rapid-Steaua încheiat cu scorul de 0-0, a declarat că asistenţii n-au sesizat nimic în neregulă cu dimensiunea porţilor din Giuleşti, adăugînd că acestea nu au fost măsurate pentru că nimeni nu a solicitat acest lucru.

"N-a făcut nimeni nici o contestaţie, iar asistenţii nu mi-au semnalat nici ei că ar fi ceva în neregulă cu poarta. Şi dacă aş fi auzit măcar că Tătăruşanu sau altcineva are dubii, fără să existe vreo contestaţie, aş fi măsurat poarta. Aveam în geantă ruleta mea de 5 metri, o scoteam şi în 20 de secunde măsuram şi terminam cu discuţiile", a spus Balaj.

"Am 1,81 metri şi abia ating transversala cu vîrful degetelor însă doar dacă mă ridic pe vîrfuri. Dacă Tătăruşanu putea să pună palma deasupra barei? Are 1,98 şi, probabil, mîna mai lungă", a adăugat Cristi Balaj.

Scandalul porţilor din Giuleşti a început după ce portarul Stelei le-a spus şefilor săi înainte de meci că i se pare că transversala este mult mai jos faţă de o poartă cu dimensiuni normale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
globalpoint
globalpoint  •  10 Noiembrie 2010, 12:47

sunteti jalnici. de ce nu spueti si in ce cartier sunt mai multe tarfe giulesti sau ghencea asa putem analiza care este echipa mai puternica

sido7000
sido7000  •  10 Noiembrie 2010, 10:38

poate aveai rulota...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Noiembrie 2010, 10:05

De unde stie el cu atata precizie cat are Tatarusanu. De aici se nasc 2 intrebari: 1. Este fan Tatarusanu de stie exact inaltimea lui? 2. Sunt cumva intimi? Declaratia asta a lui este cu adevarat socanta ...nu povestea portilor care a FOST O GLUMA exagerata de voi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează