FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Cristi Balaj l-a depăşit pe Nicolae Rainea! » Alexandru Tudor e primul în clasament

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 10:04

Cu jocul de ieri seară, Cristi Balaj a bifat al 268-lea meci al său în prima ligă şi l-a depăşit pe Nicolae Rainea (267), cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor.

Balaj, în vîrstă de 42 de ani, a debutat în Liga 1 în urmă cu 13 ani, iar pe lista FIFA e de 11 ani neîntrerupţi. În plus, băimăreanul l-a egalat pe Sorin Corpodean, cel care ocupa poziţia secundă.

Primul loc e ocupat de Alexandru Tudor, cu 293 de meciuri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
thompson
thompson  •  15 Februarie 2014, 18:55

Am vizionat acest meci departe,intr-un colt din nordul Americii,impreuna ca alti romani iubitori ai acestui soprt.Pe langa faptul ca Chiajna a jucat in doru leliica la un antrenament in care nu te preocupa rezultatul,am inregistrat si un prim arbitraj in aceeasi nota,n are omul cu fluierul a fost foarte drastic cu adversarul si foarte amabil cu stelistii.Nu a acordat Ciajnei un 11 m. mult mai clar decat cel pe care l-a acordat Stelei,iar cartonasele galbene pentru stelst n-au existat,din prncipiu.Nota 6.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Februarie 2014, 11:02

Nu am vazut tot meciul aseara dar am vazut doua greseli mari si...intamplatoare ! Cartonas galben nedat la Pintilii care mi se pare un individ grobian si prost crescut, dupa ce la calcat intentionat pe unul de la Chiajna , (la un caz identic a dat cartonas Chiajnei ! ) si penalty-ul CLAR, nedat Chiajnei ! Deaconu poate sa il felicite, a arbitrat intelept !

sakamoto
sakamoto  •  15 Februarie 2014, 10:33

Mare borfas! A facut o mare avere din meciuri trintite!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează