FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ

EXCLUSIV Conducerea campioanei se revoltă, după ce LPF a reprogramat meciul cu FCU în plină zi: „Bătaie de joc, vor fi 45 de grade la nivelul solului!”

Cristian Balaj // foto: Imago Images
Cristian Balaj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2022 14:47 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 16:34

Cristian Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, se revoltă după ce LPF a decis să programeze meciul „vișiniilor” cu FCU Craiova duminică, de la ora 16:00: „Bătaie de joc, se anunță caniculă!”

UPDATE ora 16:30 - Adrian Mititelu reacționează 

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul de la FCU Craiova, îi dă dreptate lui Cristian Balaj. El a distribuit articolul GSP pe pagina personală de Facebook, alături de mesajul „FOARTE CORECT! Cuplul Iorgulescu/Nicoară trebuie să explice această programare!”

Gino Iorgulescu este președintele LPF, Orlando Nicoară directorul eAD, firma care deține drepturile TV pentru Liga 1.

Știrea inițială

Cum CFR Cluj avea meciul cu FCU Craiova programat inițial sâmbătă, 23 iulie, la doar două zile după manșa tur a „dublei” cu Inter Club d'Escaldes din Conference League, campioana României a solicitat amânarea meciului din etapa secundă a Ligii 1.

Dorința le-a fost respectată, meciul fiind mutat de LPF duminică, însă ora de start stabilită de Ligă i-a iritat teribil pe clujeni.

Meciul a fost programat la ora 16:00, într-o zi în care în Craiova este anunțată o maximă de 38 de grade Celsius, potrivit Accuweather.

Drept răspuns, Cristian Balaj a acuzat oficialii LPF că nu se gândesc la integritatea jucătorilor și a solicitat ca un număr corespunzător de ambulanțe să fie prezente pe stadion, în eventualitatea în care căldura i-ar afecta pe fotbaliști.

Transfer de ultim moment la CFR Cluj » „Feroviarii” și-au luat fundaș din Coasta de Fildeș: „Îi dorim cât mai multe realizări la clubul nostru”
CFR CLUJ
Transfer de ultim moment la CFR Cluj » „Feroviarii” și-au luat fundaș din Coasta de Fildeș: „Îi dorim cât mai multe realizări la clubul nostru”

Revolta lui Cristian Balaj după ora aleasă de LPF pentru FCU Craiova - CFR Cluj

„Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol.

Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45!

Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare!”, a „tunat” Balaj.

În prima etapă a Ligii 1, încheiată luni seara, niciun meci nu a fost programat mai devreme de ora 18:30!

După meciul de la Craiova, CFR Cluj va pleca direct la Barcelona cu avionul, urmând a juca miercuri returul cu Inter Club d'Escaldes. Din Barcelona, delegația campioanei României va ajunge în Andorra cu autocarul.

VIDEO: Dan Petrescu, înainte de „dubla” CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes

Mai multe știri din Liga 1: 

Un jucător de la Dinamo, ofertat din Liga 1: „Trebuie să ne gândim la copil, nu la club. Propunere mai bună nu vor primi”

Victor Pițurcă, lăsat perplex de primele meciuri din Liga 1: „Neașteptat! Nu știu ce s-a întâmplat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  20 Iulie 2022, 08:44

N-aveti destui africani care sa reziste la caldura? Aa, s-au invatat cu binele, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oncica07
oncica07  •  19 Iulie 2022, 21:12
Postat de alenb pe 19 Iulie 2022, 20:37

Iti amintesti doar ce iti convine, asa si clujul a fost lovita de coronavirus si blocata la mogosoaua vreo 10 zile, practic au iesit din izolare cu vreo 9-10 zile inainte de “finala”. Chiar si cu victorie la Astra trebuia ca CSU sa scoata un egal cu Cluju pe care nu l-a scos si de care nu a fost nici aproape. Au fost multe circumstante atunci, tocmai de aia solutia “finalei” a fost cea mai buna si acolo s-a vazut campioana. Sa ne mai ne uitam si la sezonul regulat unde clujul terminase cu 6 pcte avans devenite 3 prin aceasta ciudata regula a injumatatirii.

Dar ce te face sa crezi ca oltenii bateau cu astra..?? Ca e wishful thinking al prazarului obosit,e una..dar aveau meci direct cu noi,la ei acasa,cu autocarul vopsit..:)))) si?? Le am dat o lectiende fotbal,de le vine zaibarul si acum la reflux.

alenb
alenb  •  19 Iulie 2022, 20:47

Bine, regulamentele nu ziceau ca finala cupei trebuia programata la sfarsit, nici in ultimul sezon nu a fost. Pot fi de acord ca atunci s-a jucat neobisnuit de devreme, cu 3 etape inainte de final si avea sa fie in dezavantajul lui CSU. Da, Botosani lipsita de motivatie nu s-a omorat la Cluj dar la FCSB- CFR nea Jiji a vrut sa-i plateasca o polita lui Rotaru pt acel CSU-Viitorul cu 2 ani mai devreme. Cu ce-i vinovata Cluju pt politele dintre Jiji si Rotaru? Clujul a profitat si a obtinut “finala” unde a demonstrat ce era de demonstrat.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează