FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Și-au luat adio de la titlu? » Anunțul făcut de CFR Cluj: „Este un an de tranziție”

CFR Cluj, foto: Imago Images
CFR Cluj, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 22:18 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 23:11

Cristi Balaj (52 de ani), președintele lui CFR Cluj, a actualizat obiectivele pe care „feroviarii” le au în acest sezon, după eșecul de pe teren propriu cu Rapid, scor 0-1, în etapa #25 din Superliga.

CFR este pe locul 3 în campionat, cu 42 de puncte după 25 de etape, la 3 de Rapid, ocupanta locului 2, și 12 de liderul FCSB. Cristi Balaj a anunțat ce își propune echipa pe care o conduce în acest final de sezon.

Probleme mari la Oțelul » Dorinel Munteanu, scandal cu unul dintre șefi! Și soția ar fi fost implicată + Demisie imediat după conflict
OȚELUL
Probleme mari la Oțelul » Dorinel Munteanu, scandal cu unul dintre șefi! Și soția ar fi fost implicată + Demisie imediat după conflict

Cristi Balaj: „Aceasta este prioritatea lui CFR Cluj”

„E greu pentru noi. Este un an de tranziție, pe care l-am sacrificat pentru a însănătoși clubul. Trebuie să avem un confort financiar pentru a construi bine.

Prioritatea a fost însănătoșirea clubului, după aia vrem să avem rezultate mai bune. Este o prioritate un trofeu și să ajungem în cupele europene”, a precizat Cristi Balaj, la Digi Sport Special.

La începutul sezonului, clujenii și-au propus câștigarea campionatului, dar obiectivul „feroviarilor” a fost modificat pe parcurs, ținând cont de parcursul avut. CFR este implicată și în Cupa României, acolo unde se va duela cu Corvinul Hunedoara, formație din liga a doua, pentru un loc în semifinale.

Ținând cont de declarațiile pe care le-a făcut Cristi Balaj, Cupa este trofeul cel mai ușor de câștigat pentru clujeni. Doar Universitatea Craiova și Hermannstadt mai sunt implicate în această competiție, dintre echipele clasate în acest moment pe un loc de play-off.

Camora este egalul uruguayanului Muslera

Mario Camora (37 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, are 13 sezoane la rând la echipa din Gruia. Potrivit studiului publicat de CIES Football Observatory, portughezul naturalizat român se află pe locul al 69-lea în topul alcătuit pe criteriul fidelității față de un club pentru jucători în activitate. Lider mondial e rusul Akinfeev, cu 21 de stagiuni la ȚSKA Moscova.

În această analiză găsim și un portughez naturalizat român. Global, Mario Camora se află pe locul al 69-lea, cu 13 stagiuni consecutive la CFR Cluj.

Dacă restrângem doar la ligile din Europa, 31 la număr (mai puțin Top 5 campionate de pe continent), căpitanul echipei feroviare se plasează mult mai sus, pe locul al 27-lea, la egalitate cu Fernando Muslera (Galatasaray) și alți doi jucători mai puțin cunoscuți.

Apărătorul stânga, cu 10 partide sub „tricolor", a venit la CFR în iulie 2011 și va încheia în vară al 13-lea sezon în tricoul vișiniu.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Răzvan Burleanu, după ce echipa naţională de fotbal a României a fost premiată ”Echipa anului” la Gala Sportului Românesc

Citește și alte știri:

Ce s-a întâmplat după ce jucătorul din Superligă și-a înjurat antrenorul pe teren » Detalii din interior
SEPSI
Ce s-a întâmplat după ce jucătorul din Superligă și-a înjurat antrenorul pe teren » Detalii din interior
Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, rămâne în arest la domiciliu » Decizia luată de Tribunalul București
DECIZIE
Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, rămâne în arest la domiciliu » Decizia luată de Tribunalul București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  15 Februarie 2024, 06:04

Pai era clara treaba demult Cfr a ajuns echipa melcilor, cimitirul dinozaurilor antrenati prin parcuri ! Varga nu prinde podiumul, nici cupa anul asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează