FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj a anunțat astăzi ce șanse are să vină președinte la CFR Cluj » Noi detalii de la negocieri

Cristi Balaj
Foto: Telekom
Cristi Balaj Foto: Telekom

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 13:10 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 15:49

Cristi Balaj (50 de ani), actualul președinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a oferit ultimele detalii de la negocierile cu CFR Cluj.

Balaj anunță că săptămână aceasta va fi decisivă în stabilirea viitorului său. Va purta ultimele discuții cu oficialii clujeni pentru a prelua postul de președinte, liber după plecarea lui Marian Copilu.

Fostul arbitru vrea lămuriri despre fișa postului și spune că în proporție de 55% va fi conducătorul „feroviarilor”.

„Urmează să discutăm, vedem. Sunt anumite aspecte, care în mintea mea nu sunt limpezite, despre fişa postului, ce trebuie exact să fac, ce aşteptări există, ce se doreşte şi atunci e normal să clarific aceste lucruri. 

Săptămâna aceasta vom avea o discuţie, vedem. 55%-45% sunt șansele. 55% înspre CFR. Sunt anumite detalii şi depinde de persoanele de acolo.

Îmi place să încep proiecte noi. Aş lăsa ANAD la un nivel superior, vorbesc despre un mandat de recredibilizare a agenţiei, suntem priviţi diferit pe plan internaţional, cu legea pe care o trimitem în Parlament, privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport. 

Aspectul financiar nu e cel mai important. E important să simt că pot să o fac, pentru că ar fi un nou început, chiar dacă eu am mai fost preşedinte la o asociaţie de fotbal. Cunosc ce înseamnă fotbalul la nivel internaţional, am peste 140 de meciuri internaţionale. 

Ştiu perspectiva mea. Integritatea... Rămân acelaşi om indiferent de ce s-ar întâmpla. Provocările te ţin treaz în viaţă. 

Depinde de persoanele de acolo şi sunt cerinţe cu care, într-un club serios precum CFR Cluj, n-ar trebui să fie probleme. Mă cunosc, probabil aş performa”, a declarat Balaj potrivit Telekom Sport. 

Acuzat de Porumboiu că a fost omul CFR-ului

Instalarea lui Balaj ca președinte la gruparea din Gruia ar redeschide o discuție controversată pe care Adrian Porumboiu a tot marșat în ultimul deceniu. Fostul patron al lui FC Vaslui l-a acuzat în mod violent pe Balaj că a fost omul de casă al CFR-ului.

„Când am luat hotărârea, prostească, de a intra în fotbal, nu am știut în ce intru. Numai sosuri picante și urât mirositoare vin din treaba asta. Văd că un arbitru mă dă acum în judecată. Păi, nu ți-e rușine, mă, să mă dai în judecată? E vorba de Balaj. 

Are ifose d-astea, țâfne de cartier mărginaș. Păi, ai fost, mă, acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat. Da, mergem la judecată. Nu mi-e frică. Am spus că în spatele vitrinei cu trofee de la CFR Cluj e și poza lui. 

O să probez în instanță. Nu are cum să câștige niciodată. Am niște date... Mă duc cu casetele la tribunal. Dar am altă apărare, am cu ce să justific afirmațiile. Sunt beton", a spus Porumboiu.

Citește alte știri de actualitate:

Ionuț Chirilă e la un pas să revină în Liga 1, după 4 ani! Detaliul rămas de pus la punct

Echipa etapei #8 din Liga 1 în opinia LPF » Cine sunt „performerii” rundei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
margelatu49
margelatu49  •  14 Septembrie 2021, 20:57

Ma tie nu tie ma rusine ma pariorule, ai aflat ca te dau astia afara, ca stie toata lumea ca esti un incompetent si ai pus institutia aia pe butuci! Si apropo, uite aici la ce nivel “superior” lasi tu Antidopingul….. http://www.wada-ama.org/en/media/news/2021-09/wada-executive-committee-endorses-recommendations-of-non-compliance-of-eight-anti

ilie33
ilie33  •  14 Septembrie 2021, 13:58

Cu Balaj la CFR Camora joaca pana la vârsta legală de pensionare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează