FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea: ”Această decizie a fost luată la comandă”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, crede că decizia de amînare a cazului ”Iordache” a fost luată la comandă şi comisia ar trebui demisă.

”Nu este problema că nu avem dreptate. Trebuie demisă comisia. Este clar că s-a umblat la comisie. Nu se poate aşa ceva. Sunaţi-l pe juristul federaţiei. El e surprins de decizia asta. Eu fac hîrtie scrisă! Sigur o să avem cîştig de cauză mîine şi Pandurii ne va plăti datoria. Această decizie a fost luată la comandă”, a spus Cristi Borcea la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  24 Februarie 2009, 18:46

pana sunt smecherii,gen mitica,sandu....jenel,condescu....fotbalul romanesc va fi in scadere,nu va investii niciun strain in fotbalul nostru,suntem renumiti in europa,nu ii de mirare,hotie vezi peste tot nu numai aia colorati ne fac de ras....suntem penibil si e rusinos tot ce se inampla in tzara asta

 •  24 Februarie 2009, 18:43

Ai argumente viabile? Pune-le "PE MASA"! daca nu, Comisia trebuie sa fie prea impiedicata sa nu te desfiinteze! Pe tine si pe Turcu ca din cauza voastra Dinamo a ajuns o echipa asa de hulita! Daca, la ceea ce ai declarat, nu te desfiinteaza, tu "ai umblat la Comisie"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează