FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea, afirmație șocantă: „Dinamo se desființează într-un an!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 19:33

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, face o afirmație șocantă despre clubul patronat în prezent de Ionuț Negoiță.

„În momentul de față Dinamo nu are nimic. Suporterii trebuie să înțeleagă că Dinamo fără stadion e mai rău decât Rapidul. Eu zic că Dinamo se desființează într-un an de zile”, a declarat Borcea la Realitatea TV. 

„Dinamo mai există datorită lui Cornel Dinu”

Borcea a avut un mesaj pentru suporteri și l-a lăudat pe Cornel Dinu: „Suporterii dinamoviști ar trebui să facă front comun în momentele de criză și vor reveni. A mai existat o criză foarte mare în 1995. Acest club mai există sub numele de Dinamo datorită lui Cornel Dinu. În 1995 a fost o perioadă mai grea decât acum. Aveam contracte de 5-600.000 de dolari. 

Atunci am făcut celebra echipă de la centrul de copii și juniori. Mergeam cu nea Cornel Dinu peste tot. Eu eram ca poștașii, mergeam cu chitanțierul după mine. Cu cine se întâlnea nea Cornel, eu scoteam chitanțierul. 

Dacă nu era Cornel Dinu și ministrul Tărăcilă... Dinamo a fost atunci la un pas de desființare, cum e și acum. Dacă suporterii nu înțeleg... Dinamo are cea mai bună conducere din România. Eu, dacă aș fi patron la Dinamo, Prunea și Bălănescu ar trebui să conducă. Sunt cei mai buni conducători din România”.

...despre cea mai mare greșeală a lui Negoiță: „Cea mai mare greșeală a lui Dinamo a fost cu Bratu. Bratu a câștigat titlul național la U19, a câștigat play-out-ul și nu i-a dat continuitate, nu l-au lăsat să continue cu copiii. Asta a fost cea mai mare greșeală a lui Dinamo”.

Vezi și:

DINAMO // Florin Prunea vs. Florin Bratu: „Hai să vedem cine e dinamovist mai mare!” » Cum arată duelul dintre cei doi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
120129729455043
Francisc Kun  •  23 Decembrie 2019, 18:30

CEL MAI RAU O FACUT LA DINAMO BRATU NU TREBUIA SA IL DEA AFARA PE TORJE SI PE NEPOTU LUI TALNAR ACOLO SO GRESIT FFFF MULT DE AIA NICI PINA AZI BRATU NU ARE UN ANGAJAMENT STABIL SI NICI NU IL MAI O SA AIBA CA III UN ANTRENOR DE CEA MAI JOASA CLASA

120129729455043
Francisc Kun  •  23 Decembrie 2019, 18:27

DA BORCEA DINAMO III INTRO SITUATIE ACUAM DATORITA TIE MAI BINE AI MAI STA IN PUSCARIE INCA VREO 25 DE ANI CA IAI FACUT LUI DINAMO NUMA RAU *** *** ITI DORESC BORCEA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Decembrie 2019, 15:02

"Cea mai mare greseala a fost cu Bratu!Nu l-au lasat sa continue"!Asa e,dar cine a fost cel mai mare dusman al lui Bratu?Nu cumva acelasi Cornel Dinu?Cica l-a"tratat cu superioritate"Bratu ,cand-la vesnicele lui "observatii acide"- i-a raspuns zambind, ca il asteapta la un antrenament, sa le arate pe viu,cum e mai bine!Poate ca in 1995 Dinu a ajutat la salvarea lui Dinamo-de la falimentul in pragul caruia o adusese inconstientul Vasile Ianul-dar el fusese ministrul sportului in primele cabinete de dupa"revolutie"si se stis ca era un obisnuit de al casei in familia lui Ion Iliescu inca inainte de revolutie!Intotdeauna a cazut in picioare!Si cu Securitatea si cu Iliescu!Dar acum?Acum daca nu o mai poate ajuta,macar sa nu-i mai faca rau!Ca rau poate sa faca oricine1

Vezi toate comentariile (31)
Comentează