FOTBAL  »  Superliga  »  RECHIZITORIUL TRANSFERURILOR

Cristi Borcea: "Dacă Ajax a cheltuit pe Mitea 5 milioane de euro şi l-a dat liber, trebuie să se ducă la DNA?"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, spune că echipa sa are toate documntele necesare pentru a dovedi că transferurile clubului sînt fără nereguli.

"Cred că instanţa înţelege că la Dinamo există toate documentele necesare. Toate actele transferului care au fost se află şi la cluburile la care s-au transferat jucătorii. Pe Mihalcea l-am vîndut pe 2 mil la Genoa, l-am adus liber şi apoi l-am vîndut pe 250.000.

Pe Mara l-am adus, nu a bătut un aut la Dinamo şi am plătit 200.000 comision la o firmă. Dacă Ajax a cheltuit pe el 5 milioane de euro şi l-a dat liber şi eu l-am luat liber, Ajax trebuie să se ducă la DNA? Noi în instanţă nu avem nimic de ascuns. Eu trebuia să mă supun legii dacă în contractele de la echipele la care am vîndut nu arătau aceleaşi sume ca ale noastre. Nu e treaba mea ce comisioane s-au luat. Treaba mea e club-club", a spus Cristi Borcea la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  05 Ianuarie 2009, 23:34

in cazul asta nu se va gasi niciun vinovat... totul a fost legal ... aici e oleak de abuz .. mai bine sa faca legile alea cum trebuie nu sa frece dosare 3-4 ani degeaba! Mai multe sanse are becali sa fie gasit vinovat in cazul valiza decat sa-i infunde p'astia ( si becali are cam 1% sanse )

 •  05 Ianuarie 2009, 23:26

Hai ba Zborcica, ia supara-te tu putzin asa si data viitoare du-te la DNA cu una din buteliile tale in spinare

 •  05 Ianuarie 2009, 22:34

mai bine ar fi ocupati stelistii de echipa lor,dak il baga pe jiji la parnaie nimeni nu-i mai finanteaza,dak il baga pe borcea la parnaie raman alti 5-6 actionari...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează