FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Momentul în care Cristi Borcea l-a șocat pe Dan Petrescu: „Mi-a pus banii pe masă ca să semnez cu Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 15:56 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 15:57

Dan Petrescu e liber de contract în acest moment și așteaptă oferte. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu” a dezvăluit că Borcea l-a dorit la Dinamo și nu uită performanța fabuloasă pe care a obținut-o cu Unirea Urziceni.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dane, e posibil să preiei vreodată pe Dinamo?
- De la Dinamo ar fi mai greu pentru mine. Când era Borcea la Dinamo a venit și mi-a pus banii pe masă. A venit cu Giovanni ca să mă aducă antrenor la Dinamo. Deci am avut ofertă și de la Dinamo. M-au chemat, dar am zis că nu cred că pot să vin. E mai ușor să ajungi de la Steaua la Rapid, dar de la Steaua la Dinamo... Până și Mircea Lucescu a fost la Dinamo și la Rapid.

- Ai dreptate.
- Ce înseamnă că nea Mircea nu-i profesionist? Acum s-a dus la Dinamo Kiev, după ce-a fost la Șahtior. Fanii nu-l vor, dar patronul, care e inteligent, a făcut un lucru extraordinar. Eu nu mă așteptam niciodată ca Mircea Lucescu să câștige campionatul! La Șahtior sunt 15 brazilieni. Ce a făcut Mircea Lucescu e unic în fotbal, mai ales la vârsta dânsului. E extraordinar!

- Și în ce manieră a câștigat titlul!
- Secundul lui nea Mircea e un băiat de-ai mei, Emil Caras, care a lucrat cu mine zece ani. L-am lăsat să meargă acolo, după ce m-a rugat nea Mircea. Apoi mi-a povestit cât de pasionat este Mircea Lucescu. Pentru mine este ceva extraordinar, fantastic. Mai sunt și miracole dacă ești pasionat, muncești și crezi. În România lipsește o echipă de care nu știe nimeni care să aibă pretenții. La anul, CFR, Steaua și Craiova se vor bate la titlu. De ce altă echipă n-are ambiția asta? De ce nu apare alta să anunțe că vrea titlul?

- Poate că nu sunt bani.
- Nu sunt bani, e greu, dar nu doar banii... Nu doar dacă ai bani câștigi campionate. Trebuie să-ți propui asta și fără bani.

- Așa cum ai făcut tu la Urziceni.
- Când m-am dus la Urziceni le-am spus prietenilor că nu mi-e teamă de nimic. Îmi ziceau toți că sunt nebun. Am dovedit apoi în Champions League, cu Sevilla sau Glasgow, că se poate. Dacă echipa e organizată, dacă e disciplină și dacă crezi în ceva. Dacă nu, mai bine stai acasă. Trebuie să creezi un spirit. Un spirit de echipă pe care trebuie să-l cauți, să-l găsești. Am făcut 8 puncte în Champions League.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DAN PETRESCU

CITEȘTE ȘI

FOTO Imaginile de senzație nesurprinse de camerele TV în Finlanda-Belgia: reclamă la o criptomonedă din partea unei fane care „a invadat” terenul

„Tun” colosal dat de Ion Țiriac » A pus mâna pe 15 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Iunie 2021, 18:33

Dan e foarte relaxat când e liber de contract, dar când e ‘prins’ ridică osanale echipelor ca Astana. Îmi amintesc și acum cum a zis că mai bine pica cu Atletico Madrid decât cu Astana. Mai nou, a zis că e absolut normal ca România lui Rădoi să câștige în Germania.. Cam duplicitar totuși…

badeadorian
badeadorian  •  24 Iunie 2021, 18:02
Postat de chronic pe 24 Iunie 2021, 16:40

"Secundul lui nea Mircea e un băiat de-ai mei", cu siguranta asa s-a exprimat mister Petrescu

:))) ...eu am dubii , cred ca a fost 'corectat' din redactie !!! :))

chronic
chronic  •  24 Iunie 2021, 16:40

"Secundul lui nea Mircea e un băiat de-ai mei", cu siguranta asa s-a exprimat mister Petrescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează