FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe Cristi Borcea l-a luat iar valul după ultima victorie a „câinilor”: „Dinamo nu va mai pierde niciun meci! Va fi cea mai puternică echipă din România!”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 21:13 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 21:38

Cristi Borcea (54 de ani), fostul acționar de la Dinamo, a rămas plăcut surprins de victoria „câinilor” cu Farul din etapa 25 a Superligii.

Borcea este de părere că Dinamo va deveni cea mai puternică echipă din România dacă va reuși să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

Ora și transferul pentru clubul din Superliga » Antrenorul și-a primit atacantul dorit
TRANSFER
Ora și transferul pentru clubul din Superliga » Antrenorul și-a primit atacantul dorit

Cristi Borcea: „Dinamo nu va mai pierde niciun meci!”

„Am urmărit (n.r. meciul cu Farul), așa trebuie să joace. Am spus-o și înaintea meciului cu Farul, așa trebuie să arate. Da, pot să continue tot așa! Eu zic că până se va intra în faza play-off/play-out Dinamo nu va mai pierde niciun meci!

Kopic e un antrenor cu carte de vizită, un antrenor care știe ce vrea. Eu rămân tot la premisa că un dinamovist putea să redreseze mai bine. Dar suntem alături de el. Am înțeles că i-au luat jucătorii pe care i-a vrut el. Jucătorii ăștia dacă au bătut la Farul pot să bată pe oricine”, a declarat Cristi Borcea, potrivit prosport.

Cristi Borcea: „Va fi cea mai bună puternică echipă din România!”

Cristi Borcea a vorbit și despre proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea construirii noului stadion Dinamo, considerând că va fi un moment important pentru soarta clubului: „Asta așteptam de foarte mult timp toți! E cea mai bună veste, sunt mulți dinamoviști care au făcut demersuri pentru stadion.

E cea mai mare bucurie pentru Dinamo. Din momentul ăsta, Dinamo, în trei ani de zile, eu zic că va fi cea mai puternică echipă din România! Cea mai importantă e infrastructura unei echipe.

Sunt foarte mulți dinamoviști cu bani care vor veni lângă Dinamo când e gata stadionul. Este exclus să vin să conduc eu, pentru că toți se gândesc la performanțe. Eu am mentalitatea cu care m-a crescut nea Cornel Dinu, locul 2 e o înfrângere, nu un obiectiv pentru Dinamo”, a adăugat Cristi Borcea, potrivit aceleiași surse citate.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor a analizat surpriza etapei: „Dinamo a început să arate ca o echipă”

Vezi și alte știri:

Încă o accidentare în apărarea lui Tottenham » Improvizația care îl poate aduce pe Drăgușin titular: revine „Bolt” pe postul din Germania?
Tottenham
Încă o accidentare în apărarea lui Tottenham » Improvizația care îl poate aduce pe Drăgușin titular: revine „Bolt” pe postul din Germania?
S-a terminat telenovela! Mbappe a anunțat că pleacă de la PSG: „Acord de principiu cu noua echipă”
MERCATO
S-a terminat telenovela! Mbappe a anunțat că pleacă de la PSG: „Acord de principiu cu noua echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dedescump
dedescump  •  16 Februarie 2024, 07:27

Butelie comentează vrea la Dinamo sa mai facă niște transferuri pt nasu Oaie Sa se ducă unde știe mai bine (la femei), își da cu părerea de Kopic.

ionut.puiu444
ionut.puiu444  •  16 Februarie 2024, 05:58

Da' cum dar. "Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor", partea a doua.

legio.sud
legio.sud  •  16 Februarie 2024, 04:51
Postat de viforul pe 15 Februarie 2024, 21:53

Bai băiatule ai luat-o razna și tu. Ai vorbit cu Dorinel de curând? Prea ca asemănați în gândire. Poate nu o să piardă nici un meci Dinamo până la începerea playoff-ului, însă ce folos ca după aia o să le piardă pe toate? Controlează-te frate din când în când. Să n-ai surprize neplăcute mai târziu.

I-ai dat un sfat util ăstuia de pe margine , apar “ marii “ dinamoviști ( Borcea , Lucescu , Ţiriac … ) , mai lipsesc giani chiriță și v miriuță … comici maxim !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează