FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea anunță că e dispus să bage 300.000 de euro anual la Dinamo! Condiția pusă: „E singura salvare”

Cristi Borcea anunță în premieră că e dispus să-și cheltuiască din nou banii la Dinamo.
Cristi Borcea anunță în premieră că e dispus să-și cheltuiască din nou banii la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 18:05

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, susține că programul DDB e unica speranță a clubului în acest moment și e dispus să ajute cu 300.000 de euro anual.

Cristi Borcea a devenit membru Elite în programul Doar Dinamo București, prin care fanii dinamoviști pompează constant bani în contabilitatea clubului. Fostul finanțator deplânge actuala situație a clubului, dar vine cu o idee salvatoare.

Cristi Borcea: „Singura salvare pentru Dinamo”

„Am văzut că au programul acela și am venit lângă ei. Ar fi bine pentru toți dinamoviștii să vină și să suțină acest proiect. Este singura salvare a clubului în acest moment. Dacă Dinamo avea un stadion nou, cu siguranță devenea una dintre cele mai importante echipe din România, din toate punctele de vedere, atât pe plan intern, internațional, cât și al centrului de junior. 

Dacă s-ar uni suporterii, Dinamo ar ajunge la un milion și ceva și ar ține din abonamente. Să închirieze Arcul de Triumf. Dacă fac așa, le iau toate lojele. Dau 300.000 numai să fie un ajutor. Să mă implic nu. Patrick, dacă hotărăște, se poate implica. A fost entuziast, dar când a văzut prin ce am trecut... Dacă vindeam un jucător în trecut, plângea”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă. 

„Am văzut că juniorii se antrenează acum în parc. Înainte, copiii făceau cantonamente în Antalya, aveau buget de un milion de euro, un milion jumătate de euro pe an”
- Cristi Borcea

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Două zile decisive pentru tot restul sezonului la Dinamo! Ultimele informații de la echipă și despre situația magazionerului

EXCLUSIV Scandal la Dinamo! Șefii clubului, criticați din interior: „De 4 luni n-a comunicat nimeni de la club cu noi! Ne antrenăm prin parcuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
105662257060988
Eugen Qy  •  15 Iunie 2020, 13:41
Postat de dd.x pe 14 Iunie 2020, 22:42

In puscarie cu cap de porc!

*** dar parca il are pe dracu-n el, ca prea vin toate "modelele" sa le faca BORCEA copii, de parca s-ar fi ispravit barbatii frumosi in tara noastra !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dd.x
dd.x  •  14 Iunie 2020, 22:42

In puscarie cu cap de porc!

creeperno
creeperno  •  14 Iunie 2020, 22:30

Daca nu furai clubul n-ar fi ajuns in starea asta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează