FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cristi Borcea face dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Avea 70 de milioane în minus! Trebuie să înţelegeţi treaba asta”

Cristi Borcea face dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali
Cristi Borcea face dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 14:52 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 14:57

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, 50 de ani, a vorbit despre situația financiară a lui Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB și nașul său la a doua căsătorie.

„Naşul (n.r. Gigi Becali) nu se sfătuieşte cu nimeni. Trebuie să înţelegeţi treaba asta. Naşul vorbeşte de fotbal, dar nu se sfătuieşte, deciziile le ia numai singur. E singurul care a făcut performanţă şi a făcut bani din fotbal. În perioada mea nu câştiga nimic, avea 70 de milioane în minus. Şi el ce-a luat, ce a făcut, a ieşit bine”, a declarat Borcea la TV Telekom Sport.

„E o echipă care stă în 90 de minute lărgită... L-aţi avut voi pe Panduru (n.r. analist TV)... Păi, trebuie să se uite mai mult şi la Răducioiu, că îl aveţi acum pe Răducioiu, cum comentează, cu echipă scurtă. Ilie Dumitrescu ţipă de patru săptămâni că la Steaua nu se aleargă. Nu se aleargă, nu se aleargă, nu se aleargă! Păi, nu se aleargă! Cum să câştige? Păi, Dan Petrescu cum le-a făcut ? Aleargă toată lumea!"
Cristi Borcea, pentru sursa citată

DINAMO Borcea pregătește un nou tun financiar! S-a asociat cu un alt dinamovist, după ce a făcut 70 de milioane de euro la închisoare

Dinamo pune presiune pe LPF să înghețe play-out-ul! Argumentele „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează