FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În prag de retrogradare, Cristi Borcea insistă pentru o măsură urgentă la Dinamo

Cristi Borcea, în 2004/ foto: Eduard Apostol - Gazeta Sporturilor
Cristi Borcea, în 2004/ foto: Eduard Apostol - Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 11:39 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 12:27

Fost acționar la roș-albi, Cristi Borcea susține că acesta nu este Dinamo cu care a crescut și că e absolut necesară o colaborare pentru a fi un singur Dinamo.

Dinamo se zbate în coada clasamentului din play-out, pe care l-a început dezastruos: o remiză și două eșecuri în 3 meciuri disputate, ultimul luni seară, în fața Oțelului (0-1). Pentru Cristi Borcea, fost acționar al clubului, o situație de neconceput.

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”
DĂNUȚ LUPU, ELIBERAT
„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

Cristi Borcea: „Nu este Dinamo ăla cu care am crescut”

 „Mă doare... nu mă regăsesc când e o bucurie să promovezi din "B" în "A" și să te salvezi de la retrogradare. Nu e Dinamo ăla cu care am crescut", a declarat Cristi Borcea, citat de sport.ro.

Omul de afaceri crede că singura soluție pentru ca gruparea roș-albă să redevină ce a fost odată este o fuziune între FC Dinamo și CS: „Nu văd decât o colaborare pentru a fi un singur Dinamo”. Și sugerează că „organizarea ar trebui să fie din partea CS-ului, odată cu venirea lui Ionuț Lupescu la CS”.

Retras din fotbal după ce a fost condamnat la închisoare în „Dosarul transferurilor”, Cristi Borcea nu este un fan al actualei conduceri a lui FC Dinamo. Și a avut o serie de atacuri la adresa acționarului Eugen Voicu.

Cristi Borcea, schimb dur de replici cu Eugen Voicu

Reacțiile dure au venit după ce, întrebat dacă ar fi de acord ca Borcea să revină, Eugen Voicu a declarat la Fanatik că „Nu e profilul pe care ni-l dorim în acționariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut, pe vremea dumnealui, pe vremea altora”.

Declarația nu i-a picat bine fostului acționar, care a declarat că „la Dinamo nu e important să rămâi și să te bați pentru retrogradare, important este să ataci cupele europene, campionatul, Cupa. Dacă rămâne Voicu, nu cred că se va întâmpla asta.

Să dea Dumnezeu ca Dinamo să rămână în Liga 1, asta ne dorim toți dinamoviștii! Dar eu zic că nu-l prind pe Voicu două paltoane. Cum a spus el, nu este de talia lui Dinamo. Ca exprimare, ca fizic, și ca mentalitate financiară. Uitați-vă la Șucu. A venit de un an și a băgat 15 milioane de euro”.

Nivelul campionatului e foarte, foarte scăzut și foarte slab. Dovada sunt și punctele care sunt în cupele europene. Noi mergeam cap de serie, Rapidul, Steaua, CFR
Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo

VIDEO. Dinamoviștii, apostrofați de galerie după 0-1 cu Oțelul

Mai puteți citi:

Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali

GSP a vizitat centrul de comandă al naționalei României la Euro » Orășelul cu 10 universități, 1.500 de români, pârjolit de Aliați în al Doilea Război Mondial

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
Meister27
Meister27  •  09 Aprilie 2024, 20:03
Postat de mario_rdfe_ pe 09 Aprilie 2024, 19:29

***

stelute,stelute si iar stelute. asa este cand nu ai argumente.

Meister27
Meister27  •  09 Aprilie 2024, 20:03
Postat de magic4ever pe 09 Aprilie 2024, 16:13

Tu la fiecare meci al lui Dinamo vezi blat si Dinamo a facut doar 1 punct in 3 meciuri in play-out si toate echipele au jucat pe bune...esti complet paralel...Voluntari are obiectiv salvarea de la retrogradare si Uta si U Cluj lupta pentru locurile 7-8 sa joace barajul pentru cupele europene!!!!Cum poti sa aberezi ca nu mai lupta pentru nimic cand echipele au obiective clare?!N-am vazut om mai nepriceput ca tine,esti pierdut total...

cum poti sa *** cand uta nu are licenta pentru europa? cum poti *** cand u cluj daca ajunge in finala,finala o sa fie fix cu 3 zile inaintea meciului cu voi unde 100% o sa isi menajeze jucatorii pentru cupa. cum poti sa spui de voluntari care pana joaca cu voi o sa fie salvata matematic de retrogardare si o sa va dea emciul cum a facut tur-retur si in sezonul regulat? aia au si spus ca va dau meciul pe fatza. qed. eu vin cu argumente,tu doar cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Meister27
Meister27  •  09 Aprilie 2024, 20:01
Postat de Trotsky pe 09 Aprilie 2024, 14:23

La tine capul e doar ca sa nu-ti ploua in gat.

te doare adevarul. eu vin cu argumente,tu?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează