FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

Ce plan au Borcea și Nețoiu, după demolarea restaurantului „Doi Cocoși” » Dragomir: „M-am dus eu să cumpăr. O să fie ultimul trăsnet!”

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 14:13 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 00:48

Cristi Borcea și Gigi Nețoiu, foști acționari la Dinamo, au planuri mari pe terenul pe care acum se află celebrul restaurant „Doi Cocoși”, care urmează să fie demolat. Dumitru Dragomir, un apropiat al celor doi, a dat detalii.

Compania deținută de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, și de Gigi Nețoiu a primit aviz de pentru a demola celebrul restaurant, renumit în lumea fotbalului. De-a lungul anilor, acolo s-au realizat transferuri, dar și petreceri de seamă la care au participat fotbaliști, antrenori și patroni de cluburi.

FOTO. Cele mai tari imagini de la „Doi Cocoși”, restaurantul ce urmează să fie demolat

+12 FOTO

Acolo se va construi ansamblu imobiliar, iar Dumitru Dragomir a dat detalii despre proiectul celor doi oameni de afaceri. Și spune că se va implica și el în afacere.

Ce plan au Borcea și Nețoiu după demolarea restaurantului „Doi Cocoși”

„Fac acolo un bloc de 9 etaje, mare de tot. Le-a ieșit autorizația de construcție. Căutau constructor. Am văzut proiectul. E spectaculos. O să fie 96 de apartamente. O să coste totul 15 milioane.

Iar jos o să fie restaurantul «Doi Cocoși». Și poate un magazin Mega Image. M-am dus eu să cumpăr spațiul de jos. Eu le-am propus că cumpăr eu acel spațiu. Le-am zis «Domnule, vă dau dau banii în două luni». Poate fac eu magazin acolo. Pot să fac ce vreau. Spațiul e într-o zonă în care traficul e intens.

Va rămâne restaurantul. O să fie ultimul trăsnet. Mi-au zis să vorbesc cu Pescobar (n.r- Paul Nicolau, care deține un restaurant în Parcul Herăstrău) și să-mi spună de unde să cumpere și ei utilaje de ultimă oră. Nețoiu mi-a zis «Băi, vorbește și află de unde a luat chestiile asta». Ăsta are cărbune adus din Japonia, care nu e toxic deloc. E cărbune de lemn japonez”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

Citește și:

„Șopârlele se cred iguane” » Ce a putut să posteze Adrian Mititelu în conflictul cu fiul lui la FCU Craiova
FCU CRAIOVA
„Șopârlele se cred iguane” » Ce a putut să posteze Adrian Mititelu în conflictul cu fiul lui la FCU Craiova
De Gea nu a ținut pasul » Faimoasa artistă a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”
SPANIA
De Gea nu a ținut pasul » Faimoasa artistă a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
adwd
adwd  •  08 Aprilie 2024, 20:46

numai lume buna, se vede pe fetzele lor ce oameni fini elevati cu stil sunt si ce artisti fenomenali cunoscuti din ferentari pana in pantelimon ii incanta cu guitaturile lor.

gigimarga2
gigimarga2  •  07 Aprilie 2024, 08:07

Agramatul de Dragomir a vrut sa spuna ,,ultimul răcnet " si i a iesit ultimul trasnet. E o buna dovada ca chiarc si cănd te dai cu *** de firma mirosi a prost de la o posta cănd deschizi gura

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cordell.hull
cordell.hull  •  06 Aprilie 2024, 16:24

“Le-a ieșit autorizația de construcție. “ Autorizația este de construire

Vezi toate comentariile (4)
Comentează