FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Cristi Borcea: "Nu ne interesează dacă se amînă prima etapă. Sîntem gata să jucăm oricînd"

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, spune că liderul din Liga I a efectuat o pregătire de iarnă excelentă şi se declară neinteresat de posibilitatea ca startul returului să fie amînat din cauza ninsorilor care au afectat starea terenurilor.

"Ne-am pregătit foarte bine, avantajul nostru a constat în faptul că am avut practic două echipe la dispoziţie în cantonamentele pe care le-am efectuat în această iarnă.

Sîntem într-o formă excelentă, ne bazăm pe un lot valoros şi echilibrat. A revenit şi Mitea, care în tur nu a fost 100% apt de joc. Nu ne interesează dacă se amînă sau nu debutul părţii a doua de campionat, jucăm oricînd" a spus Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
 •  19 Februarie 2009, 13:56

Borcica lasa vrajeala stim ca voi dictati in fotbalul romanesc.....spune clar, se amana sau nu?

 •  19 Februarie 2009, 12:31

Mi se pare cea mai mare prostie sa se amane returul.Dupa ce ,ca si asa tine pauza asta prea mult,se sa mai si amane returul....Cand o sa se joace in Uefa,sau Europa Ligue,sau cum i spune acuma,or sa "se dea raniti" ca nu pot juca atatea meciuri intr-o saptamana+echipa nationala,etc....de aia si avem performantele care le avem...

 •  19 Februarie 2009, 12:07

pai cum sa fie posibil sa se amane totusi se joaca la sfarsitu lu februarie inceputu lu' martie...asa cerinte asa perforante

Vezi toate comentariile (4)
Comentează