FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 0-1

Cristi Borcea: "Nu se mai poate aşa nesimţire, jucătorii sînt nişte mercenari!" :X

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, a tunat la adresa jucătorilor săi numindu-i "mercenari".

"Nu se poate aşa nesimţire. Sînt numai şi numai nişte mercenari. La Piatra Neamţ le-am dat banii în cabină au cîştigat, la Steaua la fel. Acum nu le-am mai dat banii, n-au mai cîştigat. Nu se poate să ai atitudinea asta. Le-am spus că la Dinamo trebuie să ai 1-0 după hol"
, a spus Cristi Borcea la GSP TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
luter
luter  •  13 Septembrie 2009, 12:42

lasa caterinca de doi lei catelus bun pentru a te imperechea cu jijila prostie,pe cine vrei tu sa prostesti ca s-a jucat pe bune acest meci .sunteti penali pentru ca jucati la pariuri la greu prin interpusi ca sa nu se prinda gloata si dupa aceeia declari numai prostii sau povesti de adormit copii.ESTI UN MARE NESIMTIT IAR NOI RESTUL PROSTI CA MAI VENIM PE STADION SA VEDEM CIRCUL MARCA BORCEA CU ACTORI VAI MAMA LOR.

nesv1234
nesv1234  •  13 Septembrie 2009, 00:13

Poate tii tu neaparat sa ai ultimul cuvant dar nu se poate:-). Asa, deci turca cu cfr, tzurca cu steaua in ghencea, tzurca si la liberec (reamintesc celor care abereaza pe aici, liberec=locul 3 in cehia, deci locul 3 contra locul 3, ca sa nu mai spun ca steaua contra altor cehi, slavia, a fost penibila), nu sunt cam multe coincidente? Astept sa zambesc si eu maine, dupa gaz-steaua, deocamdata ma multumesc cu atat:-)

 •  12 Septembrie 2009, 23:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

hehehe...cu tzurca care ati aratat-o in Ghencea si in groapa cu CFR nu-i de mirare ca ati luat-o de la Otelul! Aceiasi tzurca ati practicat si astazi dar n-a mai fost sa dati gol din offside si gata ati luat-o la b0tic!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează