FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, SÎMBĂTĂ, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristi Borcea se întoarce de urgenţă de la Viena pentru Luchin » Suflat de Vaslui

Luchin e pe lista lui Dinamo de cîţiva ani
Luchin e pe lista lui Dinamo de cîţiva ani

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 10:54

Fundaşul a bătut palma cu Porumboiu. Borcea va încerca azi un ultim asalt pentru a-l deturna pe timişorean spre Dinamo


Ţinut de o lună în stand-by de Dinamo, Srdjan Luchin e la doar o semnătură distanţă de FC Vaslui. Roş-albii nu au fost de acord cu pretenţiile Timişoarei, căreia trebuia să-i achite 600.000 de euro, bani ce i-ar fi revenit agentului Cristea Opria în urma unei datorii mai vechi a lui Marian Iancu către acesta. Pe fir a intrat Adrian Porumboiu, bun prieten cu Opria, care e de origine din Vaslui, finanţatorul moldovenilor fiind de acord cu toate pretenţiile financiare pentru perfectarea transferului.

Azi, Cristi Borcea revine de urgenţă de la Viena, acolo unde a fost pentru investigaţii medicale. "Pun eu bani dacă nu vor şi ceilalţi acţionari şi îl voi lua pe Luchin", i-a anunţat preşedintele executiv pe apropiaţii săi. Vestea că-l pot pierde pe Srdjan a învolburat din nou relaţiile între acţionari. Vasluienii afirmă însă că totul este rezolvat şi îl aşteaptă pe Opria vineri, împreună cu fundaşul de 25 de ani, pentru a parafa actele. Galben-verzii au dezlegare la transferuri pe 10 septembrie, pînă atunci Luchin urmînd să efectueze doar antrenamente sub comanda lui Hizo.

"Dinamo nu a putut să plătească suma cerută pentru Luchin, aşa că m-am înţeles cu unul dintre cele mai puternice cluburi din România. De acolo am primit cea mai bună ofertă"
Cristea Opria, agent FIFA

15.000 de euro pe lună e salariul pe care Vasluiul i-l oferă lui Luchin. La Dinamo ar fi avut cu 5.000 de euro mai puţin

2 goluri a marcat Luchin în cele 27 de meciuri disputate pentru Timişoara în sezonul trecut, în Liga 1

Pariu pe 1.000 de euro
Fundaşul ivorian al Pandurilor, Ousmane Viera, speră să obţină un rezultat bun sîmbătă, pe terenul lui Dinamo, şi chiar a făcut un pariu cu Djakaridja Kone, prietenul său din echipa "cîinilor". "Este un meci greu, dar totul e posibil. Vrem să luăm trei puncte fiindcă Dinamo nu e o formaţie atît de puternică. Torje e pericolul cel mare! Am făcut un pariu cu Djakaridja Kone, cu care am crescut împreună, iar eu am mizat 1.000 de euro pe Pandurii", a dezvăluit Viera. (Adriana Brujan)

Îşi cere banii
Portarul Emilian Dolha a depus un nou memoriu la LPF împotriva clubului Dinamo, întrucît nu şi-a primit banii pe care îi mai avea de luat cînd s-a despărţit de roş-albi. Iniţial, portarul de 31 de ani a fost rugat de şefi să-i păsuiască pînă la începutul lunii august, dar cum cei 40.000 de euro datoraţi nu au intrat în conturile lui Ema, acesta s-a adresat Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
argesfc
argesfc  •  12 Septembrie 2011, 09:38

Fundas de o valoare deosebita ... isi scoate pretul de 10 ori peste un an doi

dinamoflorin
dinamoflorin  •  13 August 2011, 15:31

cat e badea e la putere FCD-ul in cadere ca doar este cu becali{victoras si cu giovani, care sunt verii lu ceobanas si au oi mai multe dalea oltenesti si banatene care aduce {multa miere}. rusine sa le fie lor ca doar BORCEA vrea sa investeasca, cel putin pe posturile tv si din ziare asa arata.

draxter
draxter  •  12 August 2011, 08:26

tot asa s a scris si despre borceanu si goga....suflati de vaslui si suflati de vant au fost,,,numai cred nimic pana nu e oficial gata cu povestile si articolele date la nimereala pls

Vezi toate comentariile (15)
Comentează