FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea: "Te susţin, Ţălnare!"

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Borcea s-a hotărît şi-l susţine ca antrenor la echipă doar pe Ţălnar! Surse de la Dinamo au dezvăluit ieri că preşedintele executiv i-a transmis de peste Ocean actualului tehnician: "Stai liniştit, nu te impacienta, tu eşti şi rămîi antrenorul lui Dinamo. Vezi-ţi de treabă la echipă, că avem retur greu. Am spus de atîtea ori că eşti principalul echipei, nu pot să-mi stric credibilitatea acum".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rauldinamovistu
rauldinamovistu  •  08 Ianuarie 2010, 15:17

Da ..il sustii....dupa 2 etape il dai afara si aduci iar un antrenor de liga a 3 a . SA VINA ANDONE!

 •  08 Ianuarie 2010, 15:09

BORCEA daca vrei sa mai ai viata buna cu noi cheama-l pe Ando si nu mai fa tu pe "antrenorul lu' peste" pentru ca ai distrus deja echipa cu nepotismele si becalismele tale si se strange latul. Ai inteles ceva sau iti desenez.

 •  08 Ianuarie 2010, 06:13

domnule borcea nu fiti incapatinat luatil pe andone pina nui prea tirziu ,cu talnar va fi antrenor pt 4 sau 5 etape si apoi o sa vedeti cit vor injura fani lui dinamo talnar nui pt performanta la dinamo ginditiva bine .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează