FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA ŞI-A LUAT ÎNAPOI PUNCTELE DE LA TAS

Cristi Brâncovan după decizia TAS: "Am primit punctele înapoi, dar uităm ce a făcut FRF! Am fost furaţi, iar cineva trebuie să plătească"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Cristian Brâncovan a comentat decizia TAS de a înapoia Timişoarei punctele care i-au fost deduse şi mărturiseşte că se aşteaptă la o reacţie a FRF după ce s-a dovedit că decizia luată iniţial a fost eronată.

"Nu mă aşteptam să revină punctele, speranţele nu erau foarte mari din punctul meu de vedere. După verdictul dat astăzi de TAS, nu pot să spun decît că s-a demonstrat un fapt evident: FRF-ul ne fură sistematic. Locul 2 e o realizare importantă, dar lumea uită din ce motive s-a ajuns aici. Noi de ce vorbim astăzi de depunctare?

Începînd cu palmaresul, am fost sistematic tocaţi de Federaţie. Nu se poate aşa, cineva trebuie să răspundă pentru ceea ce am păţit! Să plătească dacă au greşit! Cu puţin noroc ieşeam campioni, dar nu asta e discuţia acum! Vrem să plătească cei vinovaţi pentru problemele pe care le-am avut!", a spus unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai Politehnicii Timişoara, Cristian Brâncovan.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
depeche
depeche  •  11 Iunie 2009, 19:03

Sunteti stupizi din mai multe motive dar nu va enumar decat doua: Cel principal este faptul ca in nici un caz nu aveti dreptul sa va intitulati campioni, asta pentru faptul ca nu ati fost in stare sa bateti campioana nici macar acasa, sa nu mai vorbesc de blatul cu Dinamo si alte meciuri de toata jena pe care le-ati prestat. Cel secundar este faptul ca in nici un caz NU sunteti POLI. Poli este moarta in cotetz si odata cu ea si palmaresul respectivei. Voi sunteti si veti ramane Poli AEK! A

 •  11 Iunie 2009, 18:49
Postat de pe 11 Iunie 2009, 17:07

De acord cu D-l Brancovan. Sa plateasca sandu si frf pt aceste marlanii fara margini la adresa unui club afiliat la frf. Daca nu, propun sa ne dezafiliem de la FRF si sa initiem o Cupa a Europei Centrale dupa modelul din Rugby, unde vad ca se poate. Iar autoritatile locale din Timisoara sunt rugate sa puna umarul la acest PROIECT STRICT SPORTIV. Sa nu se alerteze baietii cu ochi albastri ca nu e vorba aici de regionalizare desi ne indreptam, sper , spre o Europa a Euroregiunilor.

Oficialii lui POLI sa intensifice actiunile judiciare impotriva lui FRF si sandu(cu s mic). Daca nu se ia nici o masura, sa se retraga din acest camionat INFECT.

 •  11 Iunie 2009, 18:22

domnule brancoveanu sper ca va bucurati din suflet pt blatul pe care l-ati cerut cu steluta unirea urziceni, cica sa nu ia dinamo titlul. ha ha ha. acum vad ca toti va multumiti cu locul 2. din pacate tot mentalitate de sclav aveti, in loc de asa zis sclav la dinamo ati ales sclav la steaua. puteam fi campionii romaniei daca aveati minte. campioni romaniei! nu sluga stelei. auzi tu echipa bate pe dinamo in cupa si noi in loc sa ne bucuram incepem sa acuzam echipa de blat cu dinamo!! incredibil!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează