FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI - CFR CLUJ 0-0

Cristi Bratu: „Sînt stelist, sper să ia Steaua titlul”

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Atacantul Daciei Mioveni, Cristi Bratu, a declarat după egalul cu CFR Cluj, 0-0:

Sînt bucuros pentru punctul obţinut, e foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării, noi am jucat doar pentru noi şi nu ne interesează că aici s-a decis lupta pentru titlu. Regretăm că nu am luat toate punctele, dar considerăm că rezultatul este echitabil.

Eu sînt stelist şi îmi doresc ca Steaua să ia titlul. Nu ştiu dacă cei de la Steaua ne vor premia, probabil că dacă se va întîmpla asta, conducerea ne va anunţa. În cazul în care vor intenţiona să ne dea bani, noi nu vom refuza”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
 •  27 Aprilie 2008, 14:37

daca ar durea prostia la uni jucatorii probabil ca acum ar fii in spital ruganduse sa se faca bine,si aici ma refer la prapaditul asta de CRISTI BRATU de la MIOVENI.MILOGILOR O SA VA DRACU IN B CU VOI.ATI LUAT BANI DE LA INFECTUL ALA DE CION BECALI.

 •  27 Aprilie 2008, 12:57

e valabil acest lucru si pentru stelisti.cunosc multi stelisti care sunt rusinati ca langa imaginea legendelor stelei sta un personaj ca asta.deci astept aparitia acestui site si sper sa gasim solutii, daca vom fi multi,de ordin economic prin care sa-l facem sa piarda bani ca asta e ceea ce-l doare cel mai mult.

 •  27 Aprilie 2008, 12:32

bine mai baiatule!!e normal sa tii cu steaua!ai un viitor stralucit la gloria buzau ca dupa declaratia asta sigur de ia gigi de la mioveni,mai ales ca o sa picati!in rest,Forzza Steaua!ptr cei care critica steaua am un singur mesaj:cainii latra,Steaua ia titlul! :))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează