FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 2-3

Cristi Bud: "Am dovedit azi că sîntem o echipă mare şi că merităm să fim campioni"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Cristi Bud, atacantul lui CFR Cluj, speră ca victoria de azi în faţa Craiovei să îi aducă echipei sale titlul.

"Am cîştigat trei puncte foarte mari şi sper că acestea sînt cele care ne vor aduce titlul. E normal ca Inter şi Ceahlăul să se mobilizeze, doar întîlnesc liderul. Am dovedit că sîntem o echipă mare, am întors 2-0 cu un om în minus şi merităm să fim campioni. Sperăm ca Universitatea să bată pe Steaua şi să se salveze. Am fost nervoşi, dar am revenit după pauză şi am cîştigat un meci dificil", a spus Cristi Bud la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  11 Mai 2010, 09:44

A te bate cu pumnul in piept una-doua, este o mentalitate paguboasa! Dupa cum au jucat intreg returul, cu foarte mici exceptii, deloc n-ar merita titlul CFR CLUJ. Meciul de ieri este una din exceptiile frumoase ale unui parcurs mediocru, ba si submediocru de multe ori.

 •  11 Mai 2010, 01:16
Postat de pe 10 Mai 2010, 18:41

campionii meciurilor cu o singura repriza, nu? sau campionii meciurilor cu o singura echipa?...daca aveti impresia c-ati fost fenomenali jucand cu o craiova care aveau alte 'planuri' in afara aceluia de a juca fotbal, atunci sigur veti pierde orice sansa la campionat.

... e foarte simplu. Adevarul s-a vazut in meciurile europene. Acolo nu s-a umblat la arbitri si la blaturi.

 •  11 Mai 2010, 01:14

Ala care spune ca a fost gratuita eliminarea lui Alcantara sa se uite la lovitura cu bratul pe care i-o aplica Alcantara adversarului, fara nici o intentie de a juca mingea. In plus iarasi miroase a arbitraje dubioase, deoarece Deac trebuia sa ia ia cel putin cartonas galben la imbrancirea aceea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează