FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Cristi Chivu are şanse mari să revină în fotbalul românesc: "Şi-a dat acceptul"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 10:35

Victor Becali a anunţat în repetate rînduri în ultimele luni că nu ştie dacă Cristi Chivu va mai juca fotbal şi că este posibil să se retragă, fundaşul lui Inter fiind măcinat de accidentări. Ultima, la deget, îl ţine departe de gazon de 6 luni, iar oficialii interişti l-au pus deja pe lista de transferuri.

În aceste condiţii, Chivu are şanse mari să revină în fotbalul românesc. Nu însă ca jucător, ci în stafful de conducere al lui Gică Popescu dacă fostul internaţional va cîştiga alegerile FRF din 5 martie:

"Daca el va decide să pună ghetele în cui şi acest lucru se va întîmpla, îl aşteptăm alături de noi. Cristi şi-a dat acceptul ca, atunci cînd va termina cu fotbalul, să se alature acestui proiect.

Eu l-am sfătuit să joace cît mai mult, pentru că nu e nimic mai frumos pentru un fotbalist decît cariera de jucător. El are mult potenţial să joace încă la nivel mare dacă sănătatea i-ar permite

Vom vedea! Să vină el lîngă noi, să înveţe şi apoi va avea timp să fie şi preşedinte", a spus Gică Popescu la Dolce.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
soriniz
soriniz  •  27 Ianuarie 2014, 21:11

Nu am nimic cu fotbalistul Chivu, dar ca sa lucrezi la federatie iti trebuie macar o minima experienta manageriala., macar sa fii, ca Narcis Raducan de exemplu, director sportiv pe la vreun club, sau antrenor ca Viorel Moldovan , Dorinel Munteanu, Nelutu Sabau , Dan Petrescu si altii. Ar putea incepe la un club, sa acumuleze experienta si apoi sa ajunga la federatie, asta daca nu vrea sa se faca de ras.

neludum
neludum  •  27 Ianuarie 2014, 20:44
Postat de calinescupoliiasi pe 27 Ianuarie 2014, 18:12

nu inteleg de ce tot o ardeti cu Chivu "tradatorul" ... problema nationalei a fost si este selectionerul. Cand ai unul ca Piti, care isi pune in contract obiective pe termen lung la nationala, automat esuezi, cu sau fara Chivu.

Nu am vrut sa reiasa acest lucru ,ca si cum ar fi tradator ,si ai perfecta dreptate cand spui ca Piti dar mai ales cei care l-au pus in functie ,pe atitia bani sunt primii vinovati . Faptul ca s-a luat dupa groparii fotbalului romanesc,atunci sa mearga pe drumul lor,al lui, nu ma intereseaza. Daca nu se schimba nimic,nimic vom primi !

dtdr
dtdr  •  27 Ianuarie 2014, 19:42

Exista la romani un proverb, de care Chivu trebuie sa tina cont: " CINE SE BAGA IN LATURI, IL MANINCA PORCII " !!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează