FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cristi Chivu, debut cu Florin Gardoş » Fostul căpitan al naţionalei l-a propus pe fundaşul Stelei la AS Roma

Articol de , - Publicat duminica, 01 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 31 mai 2014 22:58

Fostul internaţional român e cel care l-a propus pe stoperul stelist la AS Roma, sperînd să-şi înceapă cariera de agent cu acest transfer.

Cristi Chivu se află în faţa unei noi provocări. După ce în această primăvară a pus ghetele în cui, acum se pregăteşte de o nouă meserie. Acesta, împreună cu Pietro Chiodi, un impresar italian care a colaborat cu fraţii Becali, va debuta ca impresar de jucători.

Primul jucător care şi-a dat acordul de a fi reprezentat de cei doi a fost stelistul Florin Gardoş. Astfel, Chivu vrea să debuteze în noua carieră cu un transfer al stoperului din Ghencea. Conform presei din Italia, fundaşul central a fost propus de fostul căpitan al echipei naţionale la AS Roma, acolo unde a evoluat şi el în perioada 2003-2007.

Totuşi, concurenţa e aprigă pentru Gardoş. Conform sursei citate, romanii îi mai au pe lista lor pe Jan Vertonghen, de la Tottenham Hotspur, şi pe Thomas Vermaelen, de la Arsenal Londra. La Roma mai sînt legitimaţi alţi patru români: Bogdan Lobonţ şi tinerii Deian Boldor, Mihai Bălaşa şi Vlad Marin.

8 milioane de euro e suma pe care a solicitat-o Becali în schimbul lui Florin Gardoş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
omar09
omar09  •  01 Iunie 2014, 16:09

Hai sa v-a zic un mare secret,,,, la A.S.Roma este un director sportiv (Walter Sabatini) ,care e cel mai mare ,rechin, del mercato, cu ala nu te joci frate ,, normal ii vin 200 de oferte pe zi ,asta e foarte ciudat si nu discuta mai mult de 20 de min cu nici un ,menager al jucatorilor, ori accepta oferta lui ori , o accepta , nu exista alta varianta,A.S.Roma are mai multi jucatori care ,castiga mai mult de 5 millioane de euro pe an plus bonusuri ,cand aud ,Cheriches,Gardos etc. eu tifos de la Magica ma ,blochez, pai eu cumpar abonament sa-l vad pe ,unul care joaca tenis de buzunar?.Nu multumesc nu vreau sa aud de chivu si nici de cine ne propune ,e o merda

dash.berlin
dash.berlin  •  01 Iunie 2014, 12:35
Postat de valiza.epo pe 01 Iunie 2014, 11:23

Speram ca fostul nostru jucator a invatat ceva prin cele strainataturi. Dar vad ca tot la nivelul manelo-mitic a ramas. Chivule, la Roma ai mancat o paine alba. Cum sa le tragi o asemenea tzeapa?!?

Patilele bre ... ia-ti pastilele .

ando89
ando89  •  01 Iunie 2014, 12:08

Inca unul care se va ocupa de trafic cu carne vie...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează