FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Selecționerul naționalei de fotbal feminin, mesaj pentru Gigi Becali: „Te vei îndrăgosti de ele”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 10:47 / Actualizat luni, 01 martie 2021 13:24

Cristi Dulca, selecționerul naționalei de fotbal feminin, a fost prezent la GSP LIVE, unde a vorbit despre urmările deciziei FRF, de a obliga cluburile din Liga 1 să aibă echipă de fotbal feminin.

În iulie 2019, FRF a decis că echipele din Liga 1 vor fi obligate să aibă echipe feminine în campionatul junioarelor U15,  începând cu sezonul 2021-2022. 

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost cel mai vehement și s-a opus acestei reguli, dar Cristi Dulca este de părere că omul de afaceri își va schimba rapid părerea.

VIDEO Cristi Dulca: „Becali o să se îndrăgostească de fetele care joacă fotbal”

„Și mie mi s-a părut ciudat să antrenez fete, dar văzând modul în care se antrenează și se implică, cred că și Gigi Becali se va îndrăgosti de ele. Cred că îi va plăcea. Sunt ca băieții, fiind diferență doar la forță și la intensitate. Am văzut niște momente la antrenamente, de nu știam dacă sunt la băieți sau la fete”, a spus Dulca la GSP LIVE.

VIDEO Dulca laudă decizia FRF: „Aria de selecție va fi mai mare”

Selecționerul a lăudat inițiativa Federației și a explicat cum va ajuta aceasta la dezvoltarea fotbalului feminin.

„Eu zic că va fi la fel ca la U21. Aria de selecție va fi mai mare, vor apărea jucătoare care pot fi selecționate. Va fi bine peste câțiva ani. Cred că și Gigi Becali, când le va vedea și va vedea dorința lor de a câștiga, va investi mult mai mult și își va schimba opinia”, a mai spus selecționerul.

Gigi Becali: „Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu?”

După ce FRF a impus această regulă, Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o serie de declarații sexiste, fiind deranjat de propunerea lui Burleanu.

Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul.

Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! Nu-mi schimb părerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar dacă e să mor. Mai bine mor! Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joacă în zilele în care au problemele? 

Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am și eu păcatele mele. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei
- Gigi Becali 

După aceste declarații, în iulie 2020, Gigi Becali a fost suspendat pentru 4 luni și a primit o amendă de 65.000 de lei (13.400 de euro). În plus, FCSB a fost și ea amendată cu 10.000 de lei (2.065 de euro). Gigi Becali s-a declarat dispus să investească doar 10.000 euro anual în echipa de fotbal feminin.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Record de procese în fotbalul românesc » Instanța, sufocată de cazurile de salarii neplătite!

Gigi Becali, ironic în direct: „A fost aranjament cu Iftime. I-am dat 50.000 de euro lui Șeroni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează