FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 3-5

Fostul fundaș din Giulești nu crede că Dugandzic și Rrahmani pot forma un cuplu letal în atacul Rapidului: „Profilul nu le-ar permite”

Albion Rrahmani a marcat o „dublă” la debutul în tricoul Rapidului. 
Foto: Facebook @FC Rapid 1923
Albion Rrahmani a marcat o „dublă” la debutul în tricoul Rapidului. Foto: Facebook @FC Rapid 1923

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 08:17 / Actualizat sambata, 26 august 2023 08:35

Fostul fundaș al Rapidului, Cristi Dulca (50 de ani), e de părere că tehnicianul giuleștenilor, italianul Cristiano Bergodi (58), nu va putea implementa la echipă un sistem cu două vârfuri. 

Vineri seară, Rapid s-a impus în deplasarea de la Craiova cu FCU, scor 5-3. Cei doi atacanți din lotul giuleștenilor, Marko Dugandzic (29) și Albion Rrahmani (22), au marcat, al doilea chiar la debutul în alb-vișiniu. Kosovarul a intrat în locul croatului, la pauză.

Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”
FCSB
Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”

Fost jucător în Giulești, Cristi Dulca nu crede că cei doi ar putea forma un cuplu în atacul Rapidului, iar Bergodi va trebui să aleagă un titular cert. 

Cristi Dulca nu crede că Marko Dugandzic și Albion Rrahmani pot forma un cuplu în atacul Rapidului: „Profilul nu le-ar permite”

„Rapid încet, încet îşi consolidează lotul. Aduc jucători buni pe fiecare post. Onea a jucat toate meciurile cu Adi Mutu, acum e rezervă, dar mereu de câte ori intră e la nivelul titularilor.

Dugandzic are cu totul alte calităţi. Sunt curios dacă ar putea juca împreună el și Rrahmani, însă nu cred că profilul le-ar permite. 

Ambii sunt atacanți interesanţi, dar pe Rrahmani l-am văzut deocamdată într-un joc contra unei echipe care pe faza de apărare nu arăta nici pe departe ca anul trecut”, a precizat Cristi Dulca, la Prima Sport. 

VIDEO. Golul marcat de Aurelian Chițu în FCU Craiova - Rapid

Citește și: 

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

Gabi Moura spune că ar putea fi ultimul lui sezon: „Dinamo e cel mai mare club din România, ne putem bate chiar la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gicapuia
gicapuia  •  26 August 2023, 18:57

O fi Duganzic un pivot dar cu tehnica e un primitiv. Nu stie sa faca o preluare ca lumea si pina se intoarce cu mingea trece o vesnicie.

funnybuburuza
funnybuburuza  •  26 August 2023, 17:43
Postat de Razvan pe 26 August 2023, 10:56

Valoarea lui duganzic asta sa vazut la 11 m, atata sa putut, cum zice ala ce vinde burger, de asta ii in campionatu romanesc

Adorabil cum un agramat își dă cu părerea despre fotbal. Gramatica nu ți-a plăcut în clasele 5-8 dar pe fotbal rupi.

Razvan
Razvan  •  26 August 2023, 10:56

Valoarea lui duganzic asta sa vazut la 11 m, atata sa putut, cum zice ala ce vinde burger, de asta ii in campionatu romanesc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează