FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul jucător de la FCSB a avut oferte din Bundesliga și Portugalia! „Nea Gigi a sunat chiar când urma să plece”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 07:47 / Actualizat vineri, 05 august 2022 07:54

Cristi Dulca (49 de ani), selecționerul reprezentativei României de fotbal feminin, susține că fiul său, Marco, a avut ofertă de la Hoffenheim și că Gigi Becali l-a convins să semneze cu FCSB chiar înainte de a merge la o echipă din liga a doua portugheză.

Gigi Becali a rezolvat joi transferul lui Marco Dulca, mijlocaș cu profil defensiv în vârstă de 23 de ani, fost internațional U19 și U21.

Potrivit spuselor lui Cristi Dulca, Becali ar fi acționat în ultima clipă, chiar înainte ca Marco să zboare în Portugalia pentru a semna cu o echipă din divizia secundă de acolo.

Mijlocașul venit de la Chindia ar fi fost dorit de curând și de Hoffenheim, locul 9 în Bundesliga sezonul trecut!

Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”
ȘAHTIOR SOLIGORSK - CFR CLUJ 0-0
Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”

Cristi Dulca: „Marco a avut ofertă de la Hoffenheim. Urma să fie împrumutat în Portugalia, când m-a sunat nea Gigi Becali”

„Vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers.

Urma să fie împrumutat în liga a doua din Portugalia. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi.

Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, contractul e ca cel din Germania”, a precizat Dulca.

Transferul lui Marco Dulca la FCSB, „un pas foarte important”

FCSB plătește 250.000 de euro în schimbul lui Marco, sumă care reprezintă clauza de reziliere a contractului dintre acesta și Chindia.

„Cred că face un pas foarte important în carieră, la o echipă care joacă în cupele europene, asta e cel mai important pentru el, pentru mine și familia noastră. Eu îmi doresc ca Marco să se impună și echipa să meargă bine”, a mai spus Cristi Dulca, potrivit digisport.ro.

VIDEO » Ideile lui Dorinel Munteanu după Dunajska Streda - FCSB 0-1

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB l-a bătut și pe Dan Negru » Câți români s-au uitat la victoria Dunajska Streda

Gigi Becali e gata să-l vândă pe Târnovanu: „Am ofertă de 5 milioane €, nu mă mai interesează cine apără! Intru eu în poartă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
666piturca
666piturca  •  05 August 2022, 20:14

Toate bune, dar de ce nu sare sa îl ia Rapid? De ce Nenea Dulca Sr face aceste genuflexiuni in fatza, la Nea Gigi, la Palat...? Aaaa, "care Rapid?", zici? Morala (buna și pentru Sumi): nu scuipa prea tare, ca maine, cine știe?

romeverest
romeverest  •  05 August 2022, 11:33

Povesti de adormit copii !! Cum sa renunti la Bundesliga ca sa joci, daca apuca sa joace, la echipa pipereanului ?? Nici un jucator in activitate nu ar face acest lucru !! Oricum….nu cred ca a existat vreo oferta din campionatul german, totul fiind doar inventii fecesebiste !!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  05 August 2022, 11:03

#FaraPenaliInFotbal

Vezi toate comentariile (8)
Comentează