FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Un jucător al lui FCSB e lăudat și ofertat de o echipă din Liga 1: „Dacă acolo nu are șanse, îl putem folosi noi”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 09:26 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 10:32

Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, a vorbit la GSP LIVE despre Cristi Dumitru, extrema de 19 ani împrumutată de la FCSB, și l-a lăudat pe acesta.

Tehnicianul care a revitalizat formația piteșteană spune că Dumitru are toate șansele să ajungă un fotbalist important și că l-ar vrea la echipa lui și pentru sezonul viitor, dacă FCSB va fi de acord.

VIDEO Andrei Prepeliță îl laudă pe Cristi Dumitru

„Dumitru are o capacitate fizică foarte bună, Are un dribling foarte bun pentru vârsta lui. Are maturitate! Poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc. Am văzut mulți jucători talentați, dar aveau lipsuri pe partea de profesionalism. Poate e și normal la vârsta lor, dar în cazul lui Dumitru nu se pune problema.

E foarte serios, e un copil cuminte. Vrea să ajungă un jucător de top. Are personalitate.  Pentru Cristi e foarte important să joace. Dacă la FCSB nu va avea șansa și FCSB va fi de acord, noi îl putem folosi și în sezonul viitor. Vom vedea”, a declarat Andrei Prepeliță la GSP LIVE.

VIDEO EXCLUSIV Un jucător al lui FCSB e lăudat și ofertat de o echipă din Liga 1: „Dacă acolo nu are șanse, îl putem folosi noi”

200.000 de euroeste cota lui Cristi Dumitru, potrivit transfermarkt

Dumitru a fost împrumutat de FCSB la FC Argeș din ianuarie 2021 și bifat 9 partide, marcând un gol și oferind un assist.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dosar penal pentru Florinel Coman! Fără permis, vedeta lui FCSB a gonit pe autostradă cu 165 km/h » Reacția lui Gigi Becali

Rădoi îl ignoră pe Becali! Analiză pe fiecare post: FCSB, 0 titulari la națională în martie! Cum va arăta „11”-le României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează