FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:45, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cristi Hăisan: "Vasluiul s-a pregătit toată iarna de meciul cu Steaua!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Goalkeeperul împrumutat de FC Vaslui la FCM Bacău spune că foştii săi coechipieri sînt pregătiţi să obţină un rezultat bun în jocul cu Steaua şi vorbeşte despre calităţile brazilianului Wesley, transferat recent de moldoveni de la gruparea portugheză Leixoes.

"Orice meci contra unei echipe din Bucureşti te motivează suplimentar. Partida cu Steaua, avînd în vedere că este şi prima din retur, cu atît mai mult. Nu pot să spun dacă FC Vaslui este mai bună sau mai slabă decît în prima parte a campionatului, asta se va vedea doar în jocurile oficiale. S-au făcut achiziţii bine, toată lumea îşi doreşte să obţină cît mai mult în Ghencea" a spus Hăisan, referindu-se apoi la campania de achiziţii a galben-verzilor:

"Au fost aduşi foarte mulţi jucători valoroşi în iarnă. Wesley? Este fără îndoială un jucător interesant. Te poate scoate din situaţiile grele, are ultima pasă, execută bine loviturile libere, e un fotbalist fin. Mi-a impresionat cît timp m-am antrenat alături de el."

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (1)
 •  27 Februarie 2009, 15:07

RESPECT CRISTI ! RAMAI MEREU IN INIMILIE NOASTRE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează