FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Cristi Irimia îl acuză pe patronul Sportului: "Şiman a făcut fals în acte!"

Irimia (30 de ani) a mai jucat la Dinamo Bucureşti, Rapid şi Dinamo Kiev
Irimia (30 de ani) a mai jucat la Dinamo Bucureşti, Rapid şi Dinamo Kiev

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 februarie 2012 11:53

Finanţatorul "studenţilor" e acuzat de Irimia că a falsificat o semnătură de-a sa pe un ordin de plată în valoare de 8.500 de euro.

Vasile Şiman e învinuit că încearcă prin orice metode să-şi ţină fotbaliştii sub contract cu Sportul. Mijlocaşul Cristi Irimia e cel care a răbufnit şi vrea să explice motivele pentru care Comisiile Ligii evită să-l declare liber de contract: "Au inventat o semnătură pusă de mine pe un ordin de plată. Pot să mă aştept la orice. Am făcut şi expertiză la un instititut agreat chiar de Ligă, a ieşit că nu e semnătura mea, cum era şi normal. Apoi însă a venit Şiman cu o contraexpertiză făcută cine ştie unde. Trebuia să se ducă la Institutul de Criminalistică, dar au amînat pînă săptămîna viitoare. E un circ total ce fac cei de la Sportul".

Irimia povesteşte şi calvarul prin care a trecut din momentul în care a depus memoriu: "Şiman m-a anunţat imediat că nu mai fac parte din lot şi să mă pregătesc singur. Am venit, dar nu aveam nici antrenor, nici doctor, bine măcar că aveam unde să mă schimb, într-un vestiar micuţ. Apoi, directorul sportiv Lăzărescu un referat cum că nu m-am prezentat la antrenamente şi mi-au tăiat 25 la sută din contract. Deşi aveam semnături de la jucători şi de la antrenori că am fost la pregătire, nu mi-au fost de nici un folos".

4.500 de euro era salariul lunar al lui Irimia în Regie

"Studenţi" care au fost declaraţi liberi de contract în ultimul an
- Lucian Cazan, martie 2011
- Marius Postolache, martie 2011
- Tibi Bălan, septembrie 2011
- Raul Ciupe, septembrie 2011
- Vlad Niculescu, septembrie 2011
- Marius Nae, septembrie 2011
- Costin Gheorghe, septembrie 2011
- Florentin Cruceru, septembrie 2011
- Octavian Chihaia, septembrie 2011
- Adrian Viciu, octombrie 2011
- Florin Maxim, ianuarie 2012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
suporter_ssb
suporter_ssb  •  06 Februarie 2012, 11:22

La Sportul Studentesc daca joci sa fii mandru! Ce ... mai ai nevoie si de bani? :)) Incredibil ce se intampla in fotbalul romanesc si nimeni nu face nimic. Bine la Sportul jucatorii nici nu sunt si nici nu vor fi uniti. La multi le este frica de Siman ca nu le mai da banii si nu mai joaca daca spun ceva (desi sunt neplatiti cu lunile!!!) Bravo Irimia ca iti aperi drepturile! Nu este posibil sa se intample asa ceva si legea sa treaca cu vederea !

geovany01
geovany01  •  05 Februarie 2012, 12:21

are dreptate Irimia, acel obiect numit Siman falsifica semnaturi , caz asemanator se afla si la Nicola si multi altii care le este frica sa divulge adevarul . La puscarie cu acest moldovean mafiot.

mihaela96
mihaela96  •  04 Februarie 2012, 21:15

Mari jucatorii astia Cruceru, Chihaia, Irimia, de ce .... s-au mai intors la Sportul daca este totul atat de negru. Ok, sunt probleme cu banii... dar cine nu are probleme in ziua de azi... EI MARIII JUCATORI ce au facut ca sa salveze Sportul din situatia asta.??.. au jucat ca cizmele... de doua sezoane nu sunt in stare sa castige un meci. Pe cine sa vanda Siman ca sa le dea salariilee , daca ei nu fac nimic. SA VEDEM DACA MAI AUZIM DE EI IN VIITOR ca au sacapat de SPORTU.!!! RUSINE!!, mai bine ar juca ca niste profesionisti si dupa aceea ar inventa toat felul de magariii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează