FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Cristi, îţi dăm bani mulţi!”

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Taher s-a hotărît: nu-l mai vinde pe Săpunaru, căruia vrea să-i mărească salariul.

Fathi Taher e nemulţumit de oferta lui FC Porto, motiv pen­tru care a decis să-l păs­tre­ze pe Cristian Săpunaru. Ca să cla­rifice situaţia fundaşului dreap­ta, iordanianul e hotărît să-i mă­reas­că salariul actual de 50.000 de euro, unul dintre cele mai mici de la Ra­pid! “Cristi e unul dintre jucătorii mei preferaţi, nu a făcut niciodată scandal, deşi cîştiga puţini bani, a fost mereu pe teren, şi-a făcut datoria pentru club. E fotbalist de na­ţională, extrem de valoros, aşa că va fi recompensat!”, a comentat acţio­narul principal de la Rapid.

Acesta nu ştia că Săpunaru e printre jucătorii cel mai prost re­muneraţi din Grant! “Nu cunoş­team exact salariul lui, recent am vă­zut că el cîştigă destul de puţin, dar o să schimbăm asta! Va primi atît cît merită!”, a declarat Taher pen­tru rapidisti.ro.

Şeful giu­leş­te­nilor a dezvăluit că “Porto oferise 5 milioane de euro pentru Săpunaru, dar am refuzat. Pentru suma asta, Cris­ti e netransferabil, nu e un preţ accep­tabil pentru un jucător de nivelul lui!”.

350.000 de euro cîştigă brazilianul Julio Cesar, cel mai bine plătit dintre elevii lui Peseiro

180.000 de euro este salariul lui Dani Coman, cel mai bine plătit român din lotul Rapidului

Indispensabil
Fundaşul dreapta de 24 de ani a absentat doar două meciuri în sezonul recent încheiat, bifînd 32 de apariţii în Liga I, de fiecare dată ca titular. Singurul jucător din lotul Ra­pi­dului care ar mai putea să evo­lueze pe banda dreaptă a apărării, în cazul plecării lui Săpunaru, este Cătălin Păun, căpitanul echipei a doua. Jucătorul de 20 de ani, aflat în cantonamentul de la Anzere, poate juca fundaş dreapta, central şi mijlocaş la închidere, dar are dezavantajul că n-a evoluat nici un minut pînă acum la echipa mare.

La schimb cu Andrade
Săpunaru este prima opţiune pentru FC Porto, care e dispusă să-l folosească pe Paulo Andrade ca mo­nedă de schimb. Fundaşul lusi­tan de 27 de ani este dorit de Pe­seiro, însă conducerea Rapidului nu e de acord cu tranzacţia. “Cristi e un jucător valoros, acum nu este mo­mentul să ne despărţim de el. Poa­te la anul îi vom da drumul”, dec­lara Copos în urmă cu cîteva zile. Por­to vrea să scape şi de vîrful Adria­no şi încearcă să îl cedeze şi pe acesta Rapidului, în schimbul lui Săpunaru.

“Pardo a văzut condiţiile care i se oferă, iar acum aşteptăm răspunsul lui. Pînă luni, trebuie să decidă. Noi încercăm să-l furăm de la Olympiakos!”
Constantin Zotta director general Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  06 Iulie 2008, 11:18

pai daca burdujan avea 30.000,sapunaru 50.000,paun,bratu stau pe abtzibilduri?

 •  06 Iulie 2008, 10:34

dar ce legatura are cristi cu pardo???? cristi e sufletul echipei,ar fi o prostie sa-l vindeti!

 •  06 Iulie 2008, 04:10

DA MA CRISTI ITI DAU BANI MULTI ASTIA! AR TREBUI SA TE MULTUMESTI CA POTISA-TI CUMPERI UN MP3 SI SA ASCULTI MICHAEL JACKSON! CE VREI MAI MULT? VIATA ADEVARATA! ASCULTATI MICHAEL JACKSON!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează