FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Cristi Manea, mesaj emoționant dedicat tatălui său, care a murit la 43 de ani, după ce i s-a făcut rău la mall: „Îmi e dor sa te întreb: «Tati, ți-a plăcut cum am jucat?»”

Cristi Manea, mesaj emoționant dedicat tatălui său
Cristi Manea, mesaj emoționant dedicat tatălui său

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 17:58 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 23:10

Fotbalistul lui CFR Cluj, Cristi Manea, 23 de ani, a postat un mesaj impresionant pentru părintele său, Viorel, decedat în 2016. 

„Mi-ai arătat cum sa dau cu piciorul in minge
Mi ai văzut primul gol
Mi ai vazut prima pasa
M ai văzut debutând la 16 ani in nationala
Mi ai dat cea mai frumoasa familie
M ai văzut castigand trofee la juniori
Mi ai dat putere
Nu mi ai spus niciodată ca am jucat bine
Îmi pare rău ca nu ai apucat sa trăiești fizic tot ce mi se întâmpla acum dar sunt sigur ca sufletul tău rade in colțul gurii pentru ca tu când ai plecat a fost doar începutul
Îmi e dor sa te întreb: tati ți a plăcut cum am jucat?
Chiar dacă nu îmi convenea ce auzeam de la tine, mi as dori sa ma mai cerți măcar odată!
Știu ca atunci când îmi e mai greu ești lângă mine și îmi dai o mâna de ajutor pentru ca, chiar simt asta!
Tati îți mulțumesc ca m ai crescut frumos și mi ai oferit tot, am văzut cum tu și mami v ați vandut verighetele sa îmi luați o pereche de ghete pentru ca alunecăm in cele vechi.
Încerc sa fac tot ce mi ai zis!
Nu o sa ma mulțumesc niciodată cu ce am, încerc sa fiu mai bun pe zi ce trece.
Dacă erai acum aici sigur erai extrem de fericit dar nu mi arătai asta, pentru ca tu nu voiai sa ma mulțumesc cu puțin și sa vreau mai mult. Am înțeles f bine asta!
Sper ca ești mândru de Kiki al tău TATI!”, a scris Manea pe Instagram, alături de o fotografie în care poartă un tricou cu poza tatălui său.

Cristi Manea, mesaj emoționant dedicat tatălui său, care a murit la 43 de ani, după ce i s-a făcut rău la mall: „Îmi e dor sa te întreb: «Tati, ți-a plăcut cum am jucat?»”
FOTO: instagram.com/cristianmanea4


Cristi Manea va deveni tată la rândul său în curând, logodnica lui, Irina Deaconescu, fiind însărcinată în 8 luni.

Ce a pățit Viorel, tatăl lui Cristi Manea

Viorel Manea a murit în iulie 2016, la doar 43 de ani, la Complexul comercial Maritimo din Constanţa, după ce i s-a făcut rău. Acesta era cu frații lui Cristi, gemenii Nicolas și Lucas, pe atunci în vârstă de 10 ani. „A intrat la toaletă să se spele pe faţă şi nu mai ieşea de acolo. Au fost solicitați medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, dar, când aceştia au ajuns, Viorel Manea era deja în stop cardiac. S-a efectuat protocolul de resuscitare, însă cadrele medicale au constatat că nu se mai poate face nimic pentru tatăl fotbalistului Cristian Manea”, scria la acel moment ziuaconstanta.ro. 

„Viorel Manea provenea dintr-o familie cu patru fraţi (el era al doilea în ordinea vârstei). Viorel a fost atacant pe la Agigea, Portul Constanţa, Progresul Medgidia sau Marina Mangalia. Tatăl lui Cristian Manea a şi navigat o perioadă, iar apoi a fost administrator la o societate. Viorel Manea era născut la Iaşi, dar a venit la Agigea de mic, de la doi ani, alături de familie, tatăl său lucrând ca macaragiu la Canalul Dunăre - Marea Neagră. Soţia lui Viorel Manea, Simona Manea, este din Constanţa”, mai nota sursa citată.

VIDEO Cristi Manea a cerut-o de soție pe Irina Deaconescu

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
1723620404427675
Marian Dobrica  •  18 Septembrie 2020, 21:02

Copile drag ,o mare durere ai in suflet cred ca nu mai traieste sa-ti vada realizarile ,imi place cum gindesti,cum esti educat,cum joci ,mi-as fi dorit sa te cumpere Dinamo,iti doresc sa fi titular la echipa nationala multi ani ,eu cred in talentul tau si iti doresc numai bine .

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  18 Septembrie 2020, 18:45

Condoleante ! Sunt convins ca te a iubit si era mindru de tine. Acum e intr un loc mai bun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează