FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pierdere importantă pentru CFR, recunoscută de jucători: „Vor mai pleca și alții”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 17:54

Ovidiu Hoban (36 de ani) a recunoscut despărțirea dintre CFR Cluj și Cristi Manea, 21 de ani. Fotbalistul fundaș dreapta care a fost împrumutat la Apollon Limassol nu va mai fi luat de formația campioană. 

Este o pierdere mare Cristi Manea, dar vor veni alţi jucători şi la fel de mult vor fi importanţi, la fel cum a fost şi Manea, vor mai pleca cred şi alţi jucători. CFR nu stă într-un singur jucător.

Noi am făcut acolo o familie, am creat o familie şi unitatea de grup cred că a făcut diferenţa, aşa că nu contează un jucător, va conta grupul”, a spus Ovidiu Hoban, pentru TV Telekom Sport.

Cristi Manea a fost om de bază la CFR în ultimele două sezoane, câștigate de formația lui Dan Petrescu.

Anul acesta a adunat 44 de prezențe în toate competițiile, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

3.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Cristi Manea 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV CFR Cluj, primele două transferuri pentru Liga Campionilor: Mario Rondon și Luis Aurelio de la Gaz Metan!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2019, 18:24
Postat de farauminsport pe 28 Mai 2019, 18:32

Are dreptate Hoban, jucator matur, cu experienta! CfR-ul lui pazcany-varga-dancu a fost si a ramas o...famiglia! Au dovedit-o inca din 2008, cand a inceput ciclul de praduieli si de atunci continua famiglia fara fisura. Totul a ramas in interior, nu s-a aflat nimic despre tranteli, aranjamente, arbitrii smenari, devalizare club, ratacire bani prin Cipru, insolventa, tepuirea statului cui zeci de milioane euro, revenirea la drumul mare, la favorurile arbitrilor si la cooperarea in cooperativa de play-off. Totul a ramas in interiorul famigliei!!!

Te manca invidia.Pana una alta sefii vostri au fost la mititica .

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Mai 2019, 21:07

Mafia CFR lucreaza, dar sa nu credeti ca fara implicarea FRF SI LPF

cfrinho
cfrinho  •  28 Mai 2019, 19:26

Cristi Manea e un jucator decent pentru campionatul Romaniei, dar nu e stalucit si de neinlocuit. El are calitatea de a fi constant in evolutii, e fairplay, nu faulteaza aiurea, te poti baza pe el, dar pentru mai mult, adica cupe europene, scartaie putin. Deci depinde cine va fi adus in locul lui, solutii sigur vor exista.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează