FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Au început să tragă focuri în pădure” » Cristi Munteanu și o amintire înspăimântătoare din copilărie: „Mi-era atât de foame”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 17:37 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 19:03

Fiu de pădurar, Cristi Munteanu, cel care a apărat poarta lui Dinamo în vremurile de glorie, a povestit pentru GSP un moment înspăimântător trăit în copilărie. 

  • Cristi Munteanu, 46 de ani, a evoluat pentru Dinamo în mai multe perioade. 
„Auzi, mă, tu crezi că de asta a dat Dinamo două milioane pe mine?!” » Ce a pățit Cristi Munteanu cu Torje, la primul său meci
DINAMO
„Auzi, mă, tu crezi că de asta a dat Dinamo două milioane pe mine?!” » Ce a pățit Cristi Munteanu cu Torje, la primul său meci

Cristi Munteanu și o amintire înspăimântătoare din copilărie

„Am fost la o vânătoare organizată într-o iarnă. Aveam 11 ani și eram gonac. Trebuia să împing vânatul spre vânători. La un moment dat a început o ninsoare foarte puternică și mi-am pierdut reperele în pădure. Asta se întâmpla pe la 8 dimineața. Pe la 10-11, nu mai știam unde sunt. Am intrat în panică. 

Spre norocul meu, paznicul de vânătoare s-a rătăcit și el. El cunoștea pădurea, dar era o perdea de zăpadă. Dumnezeu m-a ajutat să mă întâlnesc cu el. Am mers amândoi până spre 5-6 seara, se întunecase și ne învârteam în loc. Nu aveam niciun reper.

Eu nu mâncam jumări până atunci. După atâtea ore, omul a scos ranița cu mâncare. Avea tobă, lebăr și jumări. Mi-era atât de foame încât din momentul ăla am devenit consumator de jumări. Ulterior, am fost găsiți. Restul vânătorilor s-au panicat și au început să tragă focuri de armă. Așa ne-am găsit reperele. Cred că dacă nu aveam norocul să mă găsesc cu acel paznic, mă căutau vreo două zile. Am avut șansă”, a povestit Cristi Munteanu pentru GSP. 

„Crezi că ai realizat ceva?” » Lecția de viața primită de Ilie Dumitrescu din partea mamei: „Ea m-a temperat”
STEAUA
„Crezi că ai realizat ceva?” » Lecția de viața primită de Ilie Dumitrescu din partea mamei: „Ea m-a temperat”

Cristi Munteanu: „Nu mi-a ieșit din cap nebunia să am cal și șaretă”

Îmi plăcea foarte mult să merg cu tata, cu șareta. Eram înnebunit. Pădurarii aveau pe vremuri șarete cu cal. Mergeam în pădurea Isaccea, Niculițel, acolo era arealul lui. Chiar îi spuneam mamei mele recent că nu mi-a ieșit din cap nebunia aia de a avea un cal și o șaretă. Și cred că o să-mi îndeplinesc visul ăsta când o să ies la pensie. Drept dovadă că m-am făcut și eu vânător. Oricum, acum e o nebunie cu urșii, cu Arthur, cu tot ceea ce se întâmplă.
- Cristi Munteanu pentru GSP

Citește și: 

Ultimele noutăți de la tratativele Dinamo - Iuliu Mureșan: DDB a făcut pasul decisiv

EXCLUSIV Anunțul din ziar care i-a schimbat cariera lui Florin Bratu: „Eram dinamovist, dar ne antrenam cu o singură minge!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează