LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Cristi Panin, fundaşul-record

Luni, 24 Ianuarie 2011, 00:00

Apărătorul dreapta al campioanei a lipsit la un singur antrenament, în 2007, din cauza unei răceli


Cristi Panin (32 de ani), aflat din 2004 la CFR Cluj, rămîne soluţia de bază a campioanei pentru poziţia de fundaş dreapta. Arădeanul, titular aproape meci de meci, deţine un record greu de egalat în Liga 1. "Nu am fost accidentat niciodată de cînd sînt la CFR. Şi au trecut mulţi ani de atunci! De altfel, în toată cariera am făcut doar o entorsă, pe cînd jucam la UTA, dar am revenit rapid", a spus ieri jucătorul.

Fundaşul a mărturisit că nu face excese în viaţa extrasportivă. "Nu ştiu care e secretul. Cert e că nu mă menajez, dar am grijă cu viaţa personală. Nu fac excese de nici un fel, poate că şi factorul genetic contează. O singură dată am lipsit de la antrenament, fiind bolnav. Oricum, eu am cele mai bune relaţii cu doctorul echipei: nu l-am deranjat niciodată!", a încheiat Panin.

"Faptul că nu mă accidentez m-a ajutat enorm în carieră. Cînd îmi pierdeam locul în echipă, eram acolo, la dispoziţia antrenorului, gata să revin oricînd"
Cristian Panin

Zanetti, modelul lui Panin
Un jucător-model pentru Panin este fundaşul dreapta al lui Inter, Javier Zanetti. Familist convins, argentinianul a lipsit extrem de rar din lotul italienilor, fiind ferit de accidentări. Ajuns în 1995 la Milano, Zanetti a evoluat în 714 meciuri oficiale pentru Inter. Panin, transferat în 2004 de la UTA, a adunat 200 de partide în tricoul clujenilor.

Mesaj pentru Milena: "Te iubesc şi mi-e dor de tine"
Portarul Mihai Mincă a mărturisit că fetiţa sa, Milena, în vîrstă de doi ani şi jumătate, s-a supărat pe el. "Nu mai vrea să vorbească deloc cu mine. Asta pentru că am plecat în cantonament! Nu înţelege încă de ce trebuie să stau departe de ea. Îi transmit prin Gazeta, că altă cale nu mai am, că o iubesc şi că mi-e dor de ea", a spus Mincă.

Inbox
- Nuno Diogo s-a pregătit separat ieri, din pricina unui hematom la gambă. Şi Emanuel Kone a acuzat dureri la coapsă, efectuînd doar alergări uşoare.
- Alin Minteuan a programat un antrenament prioritar fizic ieri dimineaţa.
Azi, echipa va juca al doilea amical din Antalya, contra ucrainenilor de la Metalurg Doneţk, de la ora 15:00.
- Tomas Costa, mijlocaşul împrumutat de Porto la CFR, în tur, a ajuns în Chile la Universidad Catolica.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1