FOTBAL  »  Superliga  »  METALOGLOBUS

Cristi Popovici, primele impresii după începutul foarte bun de la Metaloglobus

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:15

Cristi Popovici a început bine mandatul la Metaloglobus după primele două victorii obținute pe banca echipei bucureștene.

Urmează o deplasare lungă, la Oradea, pentru meciul cu Luceafărul și, apoi, un program dificil cu partide în compania unor echipe cu pretenții de promovare precum Chindia sau Universitatea Cluj.

”Cred că asistăm la unul dintre cel mai puternice campionate din ultimii ani. În lupta pentru promovare avansez, în primul rând, numele Petrolului urmat de U Cluj și Chindia. Întrecerea este echilibrată și poate oferi mereu surprize. Sper ca și Metaloglobus să furnizeze astfel de rezultate”, a spus Popovici la Sport Total FM.

Este pentru prima oară în activitatea mea când am preluat o echipă pe finalul turului de campionat și prima experiență în București. Am cochetat, cândva, cu Dinamo, unde urma să mă ocup de echipa secundă a clubului dar varianta a picat”, a completat Cristian Popovici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează