FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Pulhac a îmbrăcat din nou tricoul lui Dinamo » Următorul pas în carieră: „Vreau să dau ceva înapoi fotbalului” // VIDEO EXCLUSIV

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 20:53

Cristi Pulhac (34 de ani) a îmbrăcat din noul tricoul lui Dinamo, la  „Trofeul Legendelor Capitalei”. Fostul fundaș dinamovist deplânge starea actuală a clubului.

„Mă bucur că sunt din nou în tricoul lui Dinamo. Mă simt ca atunci când luam campionatul, am întâlnit oameni frumoși, care au marcat fotbalul din România.

Ne-am menținut bine în formă. Eu am fost și la Exatlon, a contat mult și asta. E mult mai greu pe teren mic. Așa era și în perioada în care activam.

Aștept în continuare ca fotbalul românesc să o ia pe o pantă ascendentă. Nu cred că se va întâmpla asta foarte curând. Eu am mai mult planuri personale, nu pe plan sportiv.  Sunt la zi cu toate știrile.

Mi-ar plăcea să fiu implicat, să simt terenul de fotbal. Nu știu ce urmează pentru mine. Fotbalul m-a consacrat și aș încerca să îi dau ceva înapoi”, a declarat Pulhac pentru GSP.ro. 

„Doamne ferește, să nu retrogradeze!”

„Înainte când pierdeam un meci după 10 victorii, eram extrem de triști. E diferită și mentalitatea poate. Susținere financiară au, suporterii sunt lângă ei. Înainte nu mai puteam ieși pe stradă dacă pierdeam un meci. Se tot vorbește de 7 ani de zile de un nou proiect. Nu cred că mai depinde neapărat de domnul Negoiță. Sunt alte probleme, la nivelul managementului cred eu.

Sper să se întâmple ceva bun anul ăsta. Doamne-ferește, să nu se bată la ultimele locuri. Sper să câștige play-out-ul, iar anul viitor să aibă o strategie mult mai bună, să tragă toți la aceeași căruță.

Aș veni în continuare la meciurile lui Dinamo. Am fost când era Bratu, l-am susținut. O să vin în continuare, chiar dacă stadionul și terenul sunt așa cum sunt”, a adăugat Pulhac. 

Vezi și: 

Vasile Maftei tânjește după fotbalul de altădată: „Nu știm dacă FCSB e Steaua, Rapid e departe, iar Sportul desființată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează