FOTBAL  »  Superliga  »  CĂLĂRAȘI - VOLUNTARI 1-2

Cristi Pustai, scos din sărite după Călărași - Voluntari: „Singurele incidente din carieră au fost cu omul ăsta, că domn nu îi spun”

Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, l-a criticat pe arbitrul Sebastian Colțescu, la finalul eșecului cu FC Voluntari, scor 1-2.
Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, l-a criticat pe arbitrul Sebastian Colțescu, la finalul eșecului cu FC Voluntari, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 21:10 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 21:55

Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, l-a criticat pe arbitrul Sebastian Colțescu (44 de ani), la finalul eșecului cu FC Voluntari, scor 1-2. 

Dunărea Călărași a pierdut manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Cristi Pustai a recunoscut superioritatea ilfovenilor, dar s-a luat de „centralul” Sebastian Colțescu. Pustai susține că eliminarea lui Ariel Lopez, din minutele de prelungire, a fost nejustificată. Mijlocașul din Uruguay a văzut al doilea galben. 

Cristi Pustai pune tunurile pe Sebastian Colțescu

„E o diferență de stare de spirit. Mai e un joc, dar șansele au devenit și mai mici. Noi am pierdut o calificare directă în momentul în care a început play-off-ul. Atunci au venit problemele mari. Avem și infirmeria plină acum. Vedem cu cine mai jucăm.

Ariel Lopez a primit roşu pentru că domnul Colţescu... așa e el, e un domn și are exces de zel. Singurele incidente din activitatea mea sportivă au fost cu acest om, să nu-i mai zic domn. O să-i zic arbitrul Colţescu”, a declarat Cristi Pustai, la Telekom Sport. 

În prima repriză am arătat rău. Am început foarte prost jocul, am şi încasat un gol, dar cel mai mult m-a deranjat faptul că n-am avut posesie, n-am avut agresivitate la mijlocul terenului. Am pierdut multe atacuri poziționale, am tratat jocul cu lejeritate şi asta ne-a costat. 

În a doua repriză lucrurile s-au schimbat. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Puteam să înscriem mai multe goluri, dar gazdele au avut un portar foarte bun, îl felicit, a fost în formă. 

Un meci foarte greu! Trebuie să tratăm returul cu mare seriozitate şi să rămânem în prima ligă. Nu sunt îngrijorat, pentru că ştiu ce jucători am, au calităţi foarte bune, experienţă. 

Însă dacă ne vom prezenta cum ne-am prezentat în prima repriză, va fi foarte dificil. Sper să fi înţeles ceva jucătorii şi să ne luăm măsuri pentru jocul retur
Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari, la Look Sport

Citește și alte știri despre Dunărea - Voluntari: 

Gabi Tamaș se retrage: „Mă duc acasă, să uitați de mine! V-am pupat, pa!”

Supărat pe banii primiți în Liga 2, vine cu gânduri mari la Sepsi: „Vreau titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  30 Mai 2021, 11:18

coltescu trebuia demis din arbitraj dew catre forul de la UEFA...in scanddalul de rasism cu Demb BA ... o ajuns si el in Europa..sa arbitreze si o vazut ce insemna "lupta cu tasismul;" deaia e pus pe toate stadioanele " "NO TO RACISM" .... insa el trebuia scos din arbitraj.. sa mearga la fabrica la munca./...

316588556035187
Dan Serbanescu  •  29 Mai 2021, 21:43

Atîta castrare capitalistă , că regretăm cenzură socialistă !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează