FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Cristi Săpunaru compară echipele din Bucureşti cu cele din provincie: "Investitorii fac diferenţa!"

Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto
Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Săpunaru a tras concluzia cu sinceritate: doar echipele din provincie se bat la titlu fiindcă au conducători mai buni.

- Cristi, te-ai încăierat cu Bratu la un moment dat. Ce-ai avut cu el?
- Am fost nervos, el la fel, dar nu s-a petrecut nimic fantastic. Aşa e la toate derby-urile, nervi mulţi, tensiune. Eu am şi uitat cînd am ieşit de pe teren, dar cît joc, nu pot să mă abţin!

- Cum a fost meciul?
- Frumos, aşa cum sînt toate în Giuleşti. A fost iar spectacol total, cu o mulţime de ocazii, cam toate de partea noastră. Păcat că le-am ratat şi ne-am îndepărtat în felul ăsta de Europa. Ce să mai zic... E incredibil ce noroc a putut să aibă Dinamo! Mai e nevoie să spun asta încă o dată? Nu mai pot de supărare!

- Crezi că va continua Andone la Rapid? Tu rămîi sau revii la Porto?
- Nu ştiu dacă eu continuu în Giuleşti sau nu, dar, ca rapidist, sper ca Ando să antreneze echipa şi din vară încolo, fiindcă e superantrenor! Cu sau fără Săpunaru în echipă, el ar lua titlul la pas! Sînt convins de asta, nu vorbesc aiurea!

- De ce crezi că anul ăsta doar echipe din provincie se bat pe titlu?
- Se pare că investitorii de acolo sînt mai buni decît cei din Bucureşti. Poate asta e o explicaţie, nu credeţi?

- Pe cine pariezi?
- Nici nu mă interesează cine ia campionatul, sincer. Dar dacă vreţi neapărat să pronostichez, zic că CFR Cluj e favorită.

"Am avut 15 ocazii, le-am ratat pe toate, asta e viaţa... E greu să mai prindem Europa în felul ăsta, dar vom lupta pînă în ultima secundă, sîntem obligaţi să facem asta!"
Cristian Săpunaru, fundaş Rapid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  03 Mai 2010, 21:36

Acest individ nu are ce cauta in fotbal pt ca nu este fotbalist. Nu degeaba au vrut sa-l suspende portughezii. Sa plece inapoi si acolo sa ramana.

henry14
henry14  •  03 Mai 2010, 13:11
Postat de pe 03 Mai 2010, 12:36

henry in mm taci drea q d prost ati vrea sa aveti si voi unu k cristi nu ? ce vrei sa fie ? pisicutza?? ziceti ms si inchideti gura !

ce mm comentezi u ma? noi il aveam pe Tamas ;) giani Kirita Sapunaru e cel mai ordinar...intra la rupere.....sa dea Domnu sa-i rupa cnv picioarele intro zi .....sa-l vad pe targa cum moare......hai ciocu mic ca sunteti in afara europei :))

 •  03 Mai 2010, 12:36
Postat de henry14 pe 03 Mai 2010, 09:29

Jegos mai mare ca tine nu am vazut Sapunare X( Trebuia sa te bata Bratu sa te caci pe tine sau sa-ti rupa picioarele M.Niculae ca sa te potolesti si tu.....u esti cel mai ordinar impreuna cu celalalt killer cioara aia de M.Constantin :-j Tampitilor...imi doresc sa va rupa cnv picioarele sa nu mai jucati fotbal niciodata ca si voi ia-ti rupt pe altii

henry in mm taci drea q d prost ati vrea sa aveti si voi unu k cristi nu ? ce vrei sa fie ? pisicutza?? ziceti ms si inchideti gura !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează